Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-22-2009, 12:10 PM
Mesaj: #151
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Achim isi face colectie de tricouri

Vlad Achim vrea sa adune cit mai multe tricouri pentru colectia pe care spera sa si-o faca de-a lungul carierei sale. A inceput deja lucrul si primele astfel de obiecte de imbracaminte sint deja in sifonierul propriu. Ambele au acelasi numar si reprezinta momente importante ale carierei sale.

Achim a jucat cu numarul 6 si la nationala, cu Polonia, scor 2-1, ca si la Ceahlaul. "Nu am cerut eu acest numar. Mi s-a dat si il voi pastra ca amintire. Acesta si cel de la Ceahlaul sint tricouri ce imi vor pastra vii clipe frumnoase din cariera mea. Primul tricou al nationalei si tricoul cu care am promovat in Liga I cu Ceahlaul. Sper sa adun cit mai multe astfel de trofee", a afirmat Achim.

Cit priveste finalul turului de campionat, mijlocasul crede ca Ceahlaul isi poate imbunatati linia de clasament pentru a spera cu foarte mare incredere apoi in realizarea obiectivului. "Avem un final dificil de tur, insa vrem maximum de puncte din fiecare partida", a spus Achim.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-22-2009 12:10 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut