Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-22-2009, 04:31 PM
Mesaj: #290
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Să tacă şi să joace!"

Absent de pe teren de aproape două luni, din cauza unor accidentări, atacantul ivorian este mâhnit că CFR este atacată din toate părţile, punându-i-se la îndoială victoriile obţinute pe teren.

Necăjit că nu şi-a putut ajuta aproape deloc echipa în acest sezon, Kone mai are un motiv de supărare. Atacurile lansate asupra lui CFR de rivalele din campionat i-au lăsat un gust amar atacantului african. "Am auzit tot felul de acuze prosteşti la adresa noastră în ultima vreme. Chiar, ce meciuri am câştigat noi cu ajutorul arbitrilor, că eu nu am văzut niciunul? Cei care susţin asta ar face mai bine să tacă din gură şi să joace mai mult fotbal pe teren", a tunat ieri Kone, care este nerăbdător să revină pe gazon pentru a marca golurile care să pună lacăt pe gurile contestatarilor.

"Abia aştept să joc, fiindcă îmi lipsesc meciurile oficiale, dar abia mâine (n.r. azi), după antrenament, vor şti dacă pot intra luni, la Vaslui. Vreau să fiu la capacitate maximă când antrenorul va decide să mă folosească", a mărturisit ieri Kone.

Vede Vasluiul în lupta pentru titlu
Apropo de adversara de luni, cele şapte victorii consecutive ale moldovenilor îl pun pe gânduri. "Şirul lor de succese arată că au echipă tare, care se bate la primul loc. Nu va fi uşor să-i batem, dar trebuie să o facem. E obligatoriu să câştigăm toate meciurile până la vacanţa de iarnă, atât în Liga I, cât şi în Europa League. Din păcate, în Europa depindem şi de alte echipe", a precizat atacantul de culoare, care deja s-a obişnuit cu metodele de lucru ale noului antrenor, Andrea Mandorlini. "Deşi am făcut doar câteva antrenamente sub comanda lui, prima impresie este bună. Este un antrenor cool, cu o carte de vizită valoroasă, şi sunt sigur că vom face treabă alături de el", a mai spus Yssouf Kone.

15 meciuri a ratat Yssouf Kone în acest sezon în toate competiţiile

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-22-2009 04:31 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
40 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut