Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-22-2009, 04:34 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Vasile Avram il "desfiinteaza" pe Vasile Turcu

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a lansat un atac dur la adresa actionarului de la Dinamo, Vasile Turcu, dupa ce acesta afirmase ca seful arbitrilor nu este compatibil cu functia pe care o ocupa.

"Cine este Vasile Turcu? Imi pare rau ca bagati in seama asemenea personaje, care n-au nimic comun cu fotbalul. N-au fost jucatori, n-au fost arbitri, antrenori, nu sunt conducatori de cluburi. Ei vor sa-si faca imagine si se baga prea mult in seama, se cred mai importanti decat sunt. Am auzit ca as fi incompatibil cu functia, dar el este incompatibil cu fotbalul. Sunt persoane venite de pe santier si ar fi fost mai bine sa ramana acolo. Pe de alta parte, ca sa poti face o afirmatie despre o persoana ca are capacitatea sa exercite o functie sau nu, trebuie sa ai niste elemente: sa-l cunosti din punct de vedere profesional, moral si apoi sa-ti dai cu presupusul. In ultimul timp au ajuns la conducerea cluburilor oameni din galerie care au comportament de galerie", a declarat Vasile Avram pentru Sport Total FM.

Referitor la prestatia fiului sau, Marius Avram, de la partida Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias, presedintele CCA s-a abtinut de la comentarii, mentionand ca aceste lucruri vor fi discutate dupa ce va avea mai multe informatii: "De trei luni de cand am fost investit in aceasta functie, nu am comentat niciodata prestatia vreunui arbitru inainte de a avea evaluarea sa de catre comisie, de a lua in calcul raportul observatorului, al supervizorului pentru ca n-ar fi normal si nici corect. Sunt multe lucruri la un joc care sunt de indreptat, de perfectionat. Trebuie sa invatam din greseli si sa le evitam pe cat posibil. Indiferent de ce arbitru ar fi fost, acestea sunt lucruri de bucatarie interna. Numai asa ne putem indrepta si cine nu recunoaste ca greseste este un ipocrit. Numai domnul Turcu nu greseste, este inalt, destept, frumos si are si "benoacle" la ochi."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 11-22-2009 04:34 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut