Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Snagov
11-22-2009, 05:19 PM
RE: Ştiri FC Snagov
Prodan: "Conducere nouă, echipă nouă"

FC Snagov a trecut, ieri, fără probleme de Gloria Buzău, scor 2-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a XV-a a Seriei I. Preşedinta clubului ilfovean, Ana Maria Prodan a declarat după terminarea meciului că este mulţumită de jocul arătat de echipa sa şi că după instalarea noi conduceri, snagovenii au o altă mentalitate.

"Sunt foarte mulţumită de jocul pe care îl avem în acest moment. Am demonstrat că suntem o echipă puternică şi putem să câştigăm oriunde. Nu pot spune că aceasta a fost cea mai uşoară victorie pe care am obţinut-o pentru că a fost un meci disputat şi am întâlnit o echipă puternică. Ne-am dorit să câştigăm mai mult, ne-am concentrat mai bine decât adversarii noştrii, am dominat şi de asta am obţinut cele trei puncte. Dacă am fi jucat aşa de la început acum am fi fost mult mai sus în clasament."

Preşedintele clubului comentează şi schimbarea în bine a echipei. "Avem aceste rezultate bune pentru că suntem mult mai serioşi. Snagovul are o nouă conducere, oameni noi, echipă nouă. Avem o formaţie care ne ajută, cu fotbalişti valoroşi şi odată cu instalarea pe bancă a lui Ţermure şi Reghecampf totul s-a schimbat. Reghe a venit cu o altă mentalitate de afară, cu o altă viziune despre fotbal, pe care le-a impregnat-o jucătorilor."

Totodată, Ana Maria Prodan a recunoscut şi că Marincău este jucătorul impresariat de ea. "Marincău este jucătorul Gloriei, dar este impresariat de mine. Mi-a plăcut cum a jucat, întotdeauna sigur pe el, exact, s-a plasat bine în teren, după părerea mea a fost cel mai bun din apărare. Chiar îmi pare rău că nu l-am luat la FC Snagov, ne putea ajuta aici."

Problema stării gazonul pe care s-a jucat meciul din etapa a 15-a a fost un alt subiect pe care preşedinta spune că îl rezolva. Pe durata disputării partidei, jucătorii şi oficialii celor două cluburi au acuzat starea proastă a terenului. "Am vorbit cu primarul şi avem nevoie de 30 - 40 de mii de euro pentru a reface gazonul. Au fost două meciuri la rând pe teren propriu şi datorită stării vremii de atunci s-a ajuns la această problemă. Nu se poate ca la acest nivel să avem astfel de piedici. Nu vreau să îşi bată joc de mine unii şi alţii. Aşa cum am avut pretenţia de a nu avea şanţ pe mijlocul porţii, aşa trebuie să oferim şi noi un gazon imprecabil."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009, 05:18 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 11-22-2009 05:19 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:13 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-28-2009, 04:26 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009, 03:52 PM
RE: Ştiri FC Snagov - Sebi Raducu - 12-31-2009, 03:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: