Ştiri Sportul Studenţesc
11-22-2009, 05:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Tibor Selymes : "Ni s-a refuzat un penalty!"
Antrenorul Sportului Studenţesc, Tibor Selymes, s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să învingă echipa secundă a Stelei.
Selymes a declarat următoarele : "Ni s-a refuzat un penalty la henţul în careu comis de Alexandru Iacob. Nu-mi pasă că tuşierul este fiul lui Avram, el trebuia să vadă acel penalty." Întrebat ce jucători a remarcat în partida din această după-amiază, fostul internaţional român a declarat : "Nu am pe cine să remarc, deoarece toată echipa a muncit, dar din păcate fără realizări". Antrenorul Sportului a încheiat : "Terenul moale şi faptul că echipa adversă a fost aşezată foarte bine în teren nu pot reprezenta scuze pentru care nu am câştigat astăzi". Antrenorul Sportului, Tibor Selymes, va fi prezent, luni seară, de la ora 22.30, la emisiunea "Recursul Etapei", transmisă în direct la televiziunea GSP TV. În cadrul emisiunii, moderate de Ovidiu Ioaniţoaia şi Ion Crăciunescu, vor mai fi prezenţi Gabi Balint şi Bogdan Stelea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut