Ştiri Dinamo Bucureşti
11-22-2009, 05:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Costel Orac: "Bratu trebuie să îşi recapete încrederea"
Antrenorul lui Dinamo II, Costel Orac, e dezamăgit de rezultatul înregistrat de cîinii mici, considerînd că jucătorii săi ar trebui să îşi dorească mai mult victoria. Totodată, s-a bucurat de revenirea lui Bratu în iarbă, considerînd că vîrful dinamovist va reveni în cel mai scurt timp la forma care l-a consacrat.
"Îmi pare rău pentru acestă înfrîngere. E o ruşine să pierzi în felul ăsta. Din păcate, am rămas în zece din prima repriza, odată cu eliminarea lui Acsinte. Nu înţeleg de ce a intrat aşa la Munteanu, balonul era la mijlocul terenului şi urma să iasă în out. Regret ce a păţit jucătorul Dunării. Acsinte încearcă mereu să dea totul pe teren şi, din dorinţa mare de a recupera orice balon, a faultat. Toţi jucătorii noştri ar trebui să îşi dorească să demonstreze la fiecare meci că au valoare. Sunt tineri cu toţii, iar acum este timpul pentru a creşte în joc. I-am zis lui Bratu să intre în prima repriză pentru a prinde puţin curaj. Trebuie să îşi recapete încrederea. Vine după o accidentare urîtă, ce l-a făcut să lipsească o perioadă îndelungată de pe gazon. I-am zis să nu se forţeze, să nu rişte nimic, că se vor ocupa coechipierii lui de intrările la baloane. Contează că a luat din nou contact cu fotbalul şi, sperăm ca în scurt timp să revină la forma care l-a consacrat", a declarat Costel Orac la finalul meciului pierdut de Dinamo II cu Dunărea Galaţi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
41 Musafir(i)
41 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut