Dorin Goian (nr. 3 - US Palermo)
11-23-2009, 06:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Dorin Goian (nr. 3 - US Palermo)
Goian: "Îmi pare foarte rău de Walter, conducerea cred că s-a grăbit"
Fundaşul român al lui Palermo, Dorin Goian, a declarat, luni, că este surprins de demiterea lui Walter Zenga de pe banca tehnică şi a adăugat că oficialii grupării din Serie A s-au pripit în această privinţă.
"Sunt surprins să aflu că Walter nu mai e antrenorul echipei. Îmi pare nespus de rău, m-a ajutat foarte mult în ultimii ani, este omul care mi-a oferit şansa să evoluez într-un campionat puternic. Cred că trebuia să fie lăsat să-şi ducă munca până la finalul sezonului sau măcar cel puţin până în iarnă. Când am venit aici mi s-a spus că Maurizio Zamparini seamănă cu Gigi Becali, are o doză de nebunie şi schimbă antrenorii foarte des. Cred că s-a grăbit conducerea, nu se impunea schimbarea lui Walter", a spus Goian, care a adăugat: "Nu cred că o să am dificultăţi la echipă după plecarea lui. Sunt sub contract cu Palermo şi nu vad ce probleme o să avem, atât eu, cât şi Melinte". Goian crede că parcursul echipei din ultimele etape a fost decisiv în decizia conducerii de a-l înlocui pe Walter Zenga: "În Italia toate echipele sunt puternice, oricând poţi pierde în faţa unor echipe aşa-zise mai mici. Acum patru etape am avut o serie foarte bună şi chiar ajunsesem pe locul 5. A urmat însă o cădere în ultimul timp şi am pierdut puncte importante. Lotul este unul valoros, iar obiectivul este o participare în cupele europene, probabil remiza de duminică cu Catania, un derby aici la Palermo, a contat foarte mult în decizia demiterii lui Walter". Conducerea clubului italian de primă ligă Palermo a anunţat luni, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, că a renunţat la serviciile antrenorului Walter Zenga. Palermo ocupă locul 12 în Serie A, cu 17 puncte după 13 etape. Walter Zenga a preluat în acest an pe Palermo, şi a mai pregătit în carieră formaţii precum Steaua, Steaua Roşie Belgrad sau Catania. Presa italiană scrie că Delio Rossi ar putea fi viitorul antrenor al lui Palermo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut