Ştiri Dinamo Bucureşti
11-23-2009, 08:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Mă luaţi acum sau plec la arabi!"
Ioan Andone a revenit în "Ştefan cel Mare". Cu un carneţel în mână şi însoţit de actualul staff al "câinilor", "Fălcosul" a urmărit partida dintre Dinamo II şi Dunărea Giurgiu.
La sfârşit, tehnicianul a vorbit despre o eventuală revenire a sa în "Groapă". Pentru prima oară antrenorul le-a ridicat mingea la fileu acţionarilor. "Mi-e dor să antrenez din nou în Liga I. Dacă mă ofertează Dinamo în iarnă? Să vedem dacă o să mai fiu liber. În fotbal atunci când ai o ofertă o discuţi, aşa cum fac eu acum, poate săptămâna care vine mă urc în avion şi am plecat", au fost vorbele lui Andone. De ce a făcut antrenorul această declaraţie? Semnează până în iulie cu arabii? Pentru că are în buzunar o ofertă din ţările arabe, valabilă până în vară, zilele acestea trebuie să dea un răspuns. După ce le-a forţat mâna şefilor, Andone a spus că şi în timpul liber tot cu fotbalul se relaxează. "Când stau o lună acasă parcă sunt şomer. Merg să văd meciuri, nu fac altceva decât să mă uit la fotbal pentru că asta mi-e meseria". Zis şi făcut pentru că omul care a câştigat titlul, atât cu CFR Cluj, cât şi cu Dinamo va fi prezent astăzi şi la meciul dintre "câini" şi Poli. "Fălcosul" a plecat pentru două zile acasă la Hunedoara, iar de aici va merge în tribunele stadionului "Dan Păltinişanu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut