Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-23-2009, 08:16 PM
Mesaj: #294
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Vreau să joc în România"

În proprietatea clubului Parma, dar împrumutat în a treia divizie valorică din Italia, la Viareggio, mijlocaşul de bandă Matteo Mandorlini (21 de ani) se mândreşte cu tatăl lui, ajuns antrenor în Liga I, la CFR Cluj, şi ia în calcul varianta de a-l urma, din iarnă, în România.

Libertatea: Matteo, ai vorbit cu tatăl tău după calificarea în semifinalele Cupei României?
Matteo Mandorlini: Da, era foarte mulţumit. Conta foarte mult să debuteze cu un succes, într-o partidă atât de importantă.

Ce sfaturi îţi dă ca de la antrenor la jucător?
E greu să-mi fie şi tată, şi antrenor. Îmi spune să ies de pe teren cu satisfacţia de a fi dat totul. Tehnic, mă mai corectează în privinţa poziţiei în câmp.

Ce fel de tehnician e Mandorlini?
Unul foarte tenace, care pretinde multe de la jucători. E foarte direct şi îţi spune adevărul în faţă, chiar cu riscul de a părea un dur. Eu n-o iau ca pe un defect, dar poate de asta n-a avut mare succes în Serie A. Când era la Bologna, şi-a făcut duşmani printre jucători pentru că era sincer şi a fost împins să plece. N-a depins de el.

Ce ţi-a spus, de ce a ales Clujul?
S-a informat, a discutat cu toţi prietenii lui. Iar Walter Zenga i-a vorbit foarte frumos despre campionatul românesc. A cântărit din toate punctele de vedere: echipă, conducere, oraş şi s-a convins că e o oportunitate bună să accepte să antreneze o formaţie precum CFR Cluj. Că e o trambulină pentru el.

Cum s-a acomodat?
A fost primit cu căldură de persoanele de acolo şi, în plus, spune că se mănâncă foarte bine la Cluj.

Există posibilitatea să vii după tatăl tău, să joci în România?
Eu am fost mereu la Parma, care mă tot împrumută de colo-colo de vreo trei ani. Debutul, la 17 ani, a fost o experienţă frumoasă. Deocamdată, sunt aici, la Viareggio. Poate mai încolo, la anul, pentru că până în ianuarie în Italia nu se fac transferuri. Dacă sunt sănătos, ar fi o satisfacţie pentru mine, aş vrea să vin să joc în România.

Mandorlini senior, un vânător înnăscut
Matteo a dezvăluit că vânătoarea e cea mai mare pasiune a tatălui său. "E o tradiţie din generaţie în generaţie. Mergem cu toţi din familie, inclusiv cu bunicii, prin regiunea noastră, Emiglia Romagna, undeva aproape de Ravenna, unde sunt nişte păduri. Vânăm în special păsări", spune tânărul Mandorlini.

Neamul italienilor ar putea veni la vânătoare inclusiv în România, despre finanţatorul ardelenilor, Arpad Paszkany, vorbindu-se că ar deţine un domeniu aproape de Cluj-Napoca, la Chidea.Marius Lăcătuş

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-23-2009 08:16 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut