Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-23-2009, 08:22 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Marica vrea ca Unirea să se califice în Liga Europa

Atacantul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, luni, că îşi doreşte ca Unirea Urziceni să se califice în primăvara europeană, însă doar în Liga Europa, cele două grupări fiind în luptă pentru accederea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Vreau foarte mult să mă calific cu Stuttgart mai departe în Liga Campionilor. Îmi doresc la fel de mult ca Unirea Urziceni să meargă în primavara europeană, însă în Liga Europa. Cred că în această grupă suspansul va fi risipit abia dupa ultima etapă", a spus Marica pe blogul său personal.

Unirea Urziceni va juca marţi, de la ora 21:45, cu FC Sevilla, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor, pe arena din Ghencea. În celălat meci al grupei, VFB Stuttgart va evolua în deplasare cu FC Rangers. După patru etape, clasamentul Grupei G arată astfel: 1. FC Sevilla 10p 2. Unirea Urziceni 5p 3. VfB Stuttgart 3p 4. Rangers 2p.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-23-2009 08:22 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut