Ştiri Poli Timişoara
11-24-2009, 04:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Sunt bucuros că i-am făcut fericiţi"
Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni, după jocul cu Dinamo, scor 2-0, că victoria elevilor săi este meritată şi a dedicat acest succes suporterilor bănăţeni care îl aşteptau de 12 ani.
"Vreau să le mulţumesc oamenilor care au avut încredere în mine, chiar şi după acele eşecuri şi semieşecuri, pentru că ei mi-au dat putere. Sunt mulţumit de joc, pentru că am învins cu scorul de 2-0. Urmează însă meciul cu Gaz Metan Mediaş, apoi cel cu Ajax, din Liga Europa, şi trebuie să uităm acest succes. Pentru mine, această victorie înseamnă doar 3 puncte, dar şi faptul că am adus fericire suporterilor. Sunt bucuros că fanii sunt fericiţi", a spus Sabău. Antrenorul formaţiei de pe Bega a spus că această victorie este specială pentru fani, iar în semn de mulţumire faţă de jucătorii săi, care au reuşit să se impună în faţa roş-albilor după 12 ani, le va da acestora în cantonament "câte o pizza şi o bere". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut