Ştiri Unirea Urziceni
11-24-2009, 07:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Ricardo Gomez: «Câştig pentru Tudor»
Mijlocaşul Unirii Urziceni, Ricardo (28 de ani), şi familia sa, din care face parte şi fotbalistul Alex Leandro de la Săgeata Stejaru (Liga a II-a) au luat sub ocrotirea lor un băiat şi pe surioarele lui, ai căror părinţi au venituri foarte mici. Dacă Ricardo va învinge azi pe Sevilla, în grupele Ligii Campionilor, succesul îi va fi dedicat micuţului Tudor!
Săptămâna trecută a fost sărbătoare în familia talentatului mijlocaş al Unirii Urziceni, Ricardo Gomez. Fiul cel mic al fotbalistului, Pablo, a împlinit şase luni, iar părinţii, surioara lui, Ana Carolina, şi unchiul, atacantul Alex Leandro de la Săgeata Stejaru, l-au sărbătorit cu prăjituri, cu băuturi răcoritoare şi cu un tort din ciocolată. Invitaţii speciali ai micii petreceri au fost Nicoleta (4 ani), Victoriţa (11 ani) şi Tudor (12 ani), alintat Telu, trei fraţi ce provin dintr-o familie săracă. Micuţii au cucerit inimile brazilienilor cu modestia şi cu talentul lor. "Prima oară l-am văzut pe Telu acum aproape un an, într-un parc din zona Bucur Obor, unde juca o miuţă cu alţi copii. Ne-a plăcut cum se mişca pe terenul de joc, practic ne-am dat imediat seama de talentul uriaş pe care îl are la fotbal. Am intrat în vorbă cu el şi aşa ne-am împrietenit", ne-a declarat Ricardo, mijlocaşul Unirii. "Ne-am dat seama că e un băiat extraordinar, cu un suflet mare, iar surioarele lui sunt foarte dulci. Deşi au trecut prin multe greutăţi, mai au puterea să zâmbească. Îi ajutăm pe aceşti copii cum putem, cu bani, cu mâncare sau cu hăinuţe", a mărturisit Ricardo. "Dacă învingem Sevilla, succesul nostru va fi şi al familiei lui. Voi câştiga pentru Tudor", a completat mijlocaşul Unirii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
82 Musafir(i)
82 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut