Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
11-24-2009, 07:47 PM
RE: Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
«Cine nu plăteşte, pleacă!»

După ce selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat noul regulament de ordine interioară, conform căruia jucătorii prinşi în oraş după miezul nopţii vor fi amendaţi cu 5.000 de euro, mulţi au declarat că acesta nu poate fi pus în practică, neavând de unde să se oprească jucătorilor aceşti bani. Răzvan Raţ a explicat, pentru Libertatea, de ce crede el că noua regulă poate avea succes.

Libertatea: Răzvan, în ultima vreme, scandalurile se ţin lanţ la echipa naţională. Crezi că se încearcă discreditarea lui Răzvan Lucescu?
Răzvan Raţ: Se încearcă acreditarea ideii că la naţională sunt numai scandaluri. Nu sunt deloc de această părere. Indiferent cine a fost la echipa naţională, atmosfera la lot a fost întotdeauna foarte bună.

Cazurile lui Mutu, Adrian Cristea, Săpunaru nu sunt totuşi exagerări...
Nu ştiu cu ce a greşit Mutu! Era în timpul liber, mai erau trei zile până la meci, fiecare face ce vrea. Au fost atâtea cazuri de jucători străini prinşi la chefuri chiar în noaptea dinaintea unor partide şi a doua zi au fost cei mai buni de pe teren. Aduceţi-vă aminte de Riise şi Bellamy, care s-au îmbătat şi s-au bătut, iar după câteva zile au învins Barcelona pe "Camp Nou".

De Săpunaru ce zici?
E colegul meu şi poate sunt subiectiv, dar Cristi a fost provocat. Tu ce ai face dacă ai auzi: "Filmează-l, bă, pe ăla, că e băut". Normal că era mai bine dacă nu reacţiona, însă Cristi s-a enervat pe bună dreptate.

Pot fi aplicate sancţiunile din noul regulament de ordine interioară?
Am văzut că toată lumea îşi dă cu părerea pe marginea acestui subiect. Problema este pusă fals: vezi Doamne, nu are Răzvan de unde să ne oprească banii în caz de amendă. Jucătorii vor plăti, pentru că altfel nu vor mai fi convocaţi. Cine nu plăteşte pleacă.

S-ar transfera doar la granzii din Occident
Răzvan Raţ a vorbit şi despre situaţia lui la Şahtior Doneţk. "Eu mai am încă doi ani şi jumătate de contract şi mă simt foarte bine aici. Sunt de şapte ani la Doneţk şi aş încerca o experienţă în alt campionat, dar numai la o echipă de nivelul lui Şahtior", a declarat Raţ.

Adi Mutu nu este indispensabil
Răzvan Raţ este de părere că se face prea mult caz de situaţia lui Adrian Mutu (foto): "Este problema selecţionerului dacă îl va mai chema pe Mutu la naţională. Adi este un jucător valoros, indiscutabil acest lucru, dar ceea ce vreau eu să zic este că nici un fotbalist nu este indispensabil. Nu moare nimeni dacă nu mai vine Mutu sau Raţ, sau ştiu eu cine la naţională".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk) - Sebi Raducu - 11-24-2009 07:47 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut