Ştiri Unirea Urziceni
11-25-2009, 03:51 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-25-2009 03:52 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Brandan; "Ne-am dorit să câştigăm pentru că toată săptămâna am spus că vrem să facem ceva pentru România"
Argentinianul Pablo Brandan afirmă că victoria a fost obţinută pentru ţară şi acum speră să dedice şi calificarea în optimi tot poporului român: "Mereu am avut încredere în echipa asta. A fost un meci greu, Sevilla a venit aici să câştige chiar dacă era deja calificată, dar noi ne-am dorit să câştigăm pentru că toată săptămâna am spus că vrem să facem ceva pentru România. Sper ca această victorie să ne ajute să mergem mai departe în Liga Campionilor. La Stuttgart mergem pentru victorie, nu doar pentru un egal".
Unirea Urziceni a reuşit, marţi, să învingă formaţia spaniolă FC Sevilla, scor 1-0, în etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în optimi cu Stuttgart, în ultima rundă, asigurându-şi deja prezenţa în 16-imile Ligii Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut