Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-25-2009, 03:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Navas: "Important e că suntem noi în optimi"
Jesus Navas consideră că Unirea a avut noroc că a obţinut toate cele trei puncte puse în joc. "Cred că am pierdut nemeritat în seara asta pentru că am avut mai multe ocazii mai ales în prima repriză, dar din păcate am marcat în propria poartă chiar înainte de pauză. Acum, nu ştiu cine se va califica de pe locul secund, nu mă interesează, important e că suntem noi în optimi", a spus jucătorul.
În schimb, Zokora a afirmat că se aştepta la o replică puternică din partea formaţiei române. "Nu sunt surprins de rezultat, ştiam că Unirea e o echipă puternică, cu un lot foarte bun. S-a închis foarte bine în apărare, nu ne-a lăsat deloc spaţii. Are jucători foarte buni, câţiva dintre ei sunt foarte inteligenţi, dar nu putem omite faptul că românii au avut şi puţin noroc", a opinat şi acesta. Unirea Urziceni a reuşit, marţi, să învingă formaţia spaniolă FC Sevilla, scor 1-0, în etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în optimi cu Stuttgart, în ultima rundă, asigurându-şi deja prezenţa în 16-imile Ligii Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut