Ştiri Universitatea Craiova
11-27-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Neagoe: "Jucătorii să uite de eliminarea din Cupă şi să obţină un rezultat bun la Cluj"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că jucătorii săi trebuie să treacă peste eliminarea din Cupă în faţa lui CFR, pe care o consideră nemeritată, şi le cere acestora să meargă cu încredere la Cluj pentru a obţine un rezultat favorabil.
"Plecăm la Cluj nu neapărat cu gânduri de revanşă. Este un joc de campionat, îl tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate. E greu să trecem peste acea eliminare din Cupă, dar suntem nevoiţi. Vin mereu alte jocuri şi trebuie să te gândeşti la ele, chiar dacă nici eu, şi nici unii dintre băieţi nu am uitat ce s-a întâmplat, fiindcă noi considerăm că meritam să mergem mai departe. Nici nu mă interesează cum vom fi primiţi, important este să jucăm bine, iar în urma evoluţiei din teren să obţinem un rezultat bun", a spus Neagoe. Tehnicianul a afirmat că îşi dorea ca partida din Gruia să fie oficiată de Alexandru Tudor, chiar dacă brigada condusă de el i-a dezavantajat în disputa din Cupa României: "Îmi pare rău că Tudor este delegat la un meci de Divizia B. Eu, sincer, mi-aş fi dorit să arbitreze şi confruntarea de la Cluj, chiar şi cu aceiaşi asistenţi. Poate mai făceau vreo greşeală, dar tot în avantajul oaspeţilor. Nu mai contează acum cine ne arbitrează. Totdeauna greşelile sunt omeneşti. Eu am fost supărat după ce a apărut domnul Tudor la televizor şi după ce a declarat. În rest, eu chiar am discutat după joc, la conferinţa de presă, şi am spus că, dacă s-a făcut vreo greşeală, din punctul meu de vedere, a fost făcută de către asistenţi acea greşeală". Conducerea CCA a decis, joi, ca arbitrii de centru ai partidelor CFR Cluj-Univ. Craiova (Istvan Kovacs) şi Gaz Metan-FC Timişoara (Ovidiu Haţegan) să fie schimbaţi între ei, după ce oltenii s-au declarat nemulţumiţi de delegarea lui Istvan Kovacs şi a cerut conducerii Comisiei să îl schimbe pe central, asta în condiţiile în care ei l-au recuzat pe arbitru încă de anul trecut. Neagoe a comentat şi absenţa din meciul de la Cluj a lui Traore şi Tony, ambii suspendaţi: "Mai sunt trei jocuri şi mi-aş dori să le câştigăm pe toate trei. Putem veni acasă cu cele trei puncte dacă repetăm prestaţiile bune de la Timişoara sau Urziceni. Traore şi Tony sunt fotbalişti valoroşi, însă la CFR contează mai puţin dacă lipsesc unul sau doi titulari, fiindcă are un lot atât numeric, cât şi valoric foarte bun", a conchis antrenorul. Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, în timp ce jocul dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Timişoara este programat pentru duminică, de la ora 16:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut