Ştiri Rapid Bucureşti
11-27-2009, 08:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Sichitiu dezvăluie cum a ratat Rapidul câţiva superjucători!
Recentul "caz Doumbia", jucător refuzat de Rapid, dar care acum valorează câteva zeci de milioane de euro, nu este singular în istoria recentă a "feroviarilor".
De-a lungul anilor, prin Giuleşti a trecut o serie de jucători interesanţi care, în urma analizei conducerii tehnice, n-au fost suficient de buni pentru a îmbrăca tricoul alb-vişiniu, dar sunt îndeajuns de valoroşi pentru a juca în Liga Campionilor. Ulimele noutăţi poartă numele "ialomiţenilor" Pablo Brandan şi Bruno Fernandes. Ambii fundaşi ai campioanei României au fost propuşi sezoanele trecute şi la Rapid, dar antrenorii "feroviarilor" din acel moment i-au refuzat cu seninătate. "Am avut mulţi jucători buni în curte. Când a venit Brandan în România, acum doi ani, nu eu am decis, ci Bergodi. Italianul a spus că nu e bun. Apoi, anul trecut, eu am vrut să-l aduc pe Bruno Fernandes, care a jucat la Ceahlăul, dar de această dată Peseiro l-a refuzat. A zis că e prea lent", spune Grigore Sichitiu, omul care s-a ocupat cu scoutingul la Rapid în ultimii ani. "Rednic, vreo 27 de ştifturi" Sichitiu s-a dezlănţuit şi la adresa lui Mircea Rednic şi a lui George Copos, despre care a spus că n-au ochi buni la jucători şi se zgârcesc exact când nu e cazul: "Rednic nu are ochi la jucători. Este un antrenor bun, dar a adus în România vreo 27 de ştifturi. Este greşeala lui Copos că le-a dat mână liberă antrenorilor, care au luat decizii pripite." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut