Ştiri Dinamo Bucureşti
11-27-2009, 08:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Turcu: "Rednic are sa imi dea 10.000 de euro si 10.000 de dolari"
Actionarul dinamovist Vasile Turcu sustine ca Mircea Rednic a plecat de la Dinamo dupa ce i s-au platit toate drepturile salariale si a ramas chiar cu datorii la el si la Giovani Becali.
Oficialul "cainilor rosii" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca l-a imprumutat pe tehnician cu 10.000 de dolari si 20.000 de euro, insa acesta i-a inapoiat numai 10.000 de euro inainte de a pleca din tara. "Cand am citit declaratia lui Mircea Rednic am ramas fara cuvinte. Nu vreau sa intru in polemici cu el, pentru ca a fost antrenorul nostru si am luat si un titlu cu el si nu doresc raul nimanui care a fost la Dinamo, ori ca antrenor, ori ca jucator. Nu il inteleg de ce ataca asa Dinamo. A plecat cu toate drepturile si chiar a ramas dator si la mine cu niste bani si la Giovani. Mie are sa imi dea 10.000 de dolari, pe care mi i-a cerut atunci cand a fost donatia pentru copilul lui Pascovici, dar a uitat sa mi-i dea. I-am mai dat 20.000 de euro cand avea niste probleme imobiliare. 10.000 mi-a dat dupa cateva saptamani si de 10.000 a uitat. Daca avea ceva sa spuna, trebuia sa o faca la momentul acela. Sa fereasca Dumnezeu sa iasa altcineva cu declaratii sa intervina si alte organe", a declarat Vasile Turcu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut