Ştiri Unirea Urziceni
11-28-2009, 01:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Rădoi: "Oamenii mă felicită pe mine, de parcă aş fi jucat acolo"
Performanţele Unirii au făcut nu doar înconjurul Europei, ci a întregului Glob. Mirel Rădoi dezvăluie că până şi arabii sunt la curent cu evoluţia campioanei noastre în cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume.
"Sunt mândru de ce a realizat Unirea, toţi mă opresc aici şi mă întreabă dacă sunt din România. Oamenii mă felicită pe mine, de parcă aş fi jucat acolo.", a spus fostul fundaş al Stelei la gsptv. Chiar dacă apreciază în mod deosibit rezultatele reuşite de trupa ialomiţeană, Rădoi nu ia în calcul o revenire în fotbalul românesc la o altă echipă decât trupa din Ghencea: "Nu am cum să joc la altă echipă în România în afară de Steaua. Am fost căpitan acolo atâta timp şi nu am cum să joc pentru o altă formaţie." În ceea ce priveşte derby-ul de duminică, dintre Steaua şi Vaslui, fostul căpitan din Ghencea e sigur pe victoria roş-albaştrilor: "2-1, marchează Kapetanos şi Stancu" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut