Ştiri Unirea Urziceni
11-28-2009, 01:52 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Belodedici: "Bucşaru trebuie să vândă jucătorii"
Bogdan Stelea şi Miodrag Belodedici, foşti componenţi ai "Generaţiei de Aur" a fotbalului românesc, au fost prezenţi ieri la Fitness Camp live, la Bucureşti Mall.
După ce a adus supercompetiţia World Strongest Man la Bucureşti la începutul lunii iulie a acestui an, World Class România vine cu încă o superpremieră: Fitness Camp live, cu ocazia promovării viitoarei World Class care se va deschide la începutul anului următor în InCity Residences. Timp de şase săptămâni, Andrei Paraschiv (28 de ani) va locui în acel spaţiu şi va urma o dietă specială, cu un program de antrenamente de forţă. Foştii internaţionali români au vorbit despre modul de viaţă sănătos pe care îl duc şi au apreciat demersul lui Andrei. "M-am lăsat de sport de şase luni, dar încerc să am în continuare o viaţă sportivă. Unii dintre foştii mei colegi sunt diformi şi nu vreau să ajung ca ei", a spus Bogdan Stelea. Miodrag Belodedici a comentat traseul foarte bun reuşit de Unirea Urziceni în Liga Campionilor şi l-a sfătuit pe patronul Dumitru Bucşaru să vândă, în vara anului viitor, o parte dintre jucători. "Se vede munca de la echipă, fiecare jucător ştie ce trebuie să facă pe teren. Cred că le va fi greu să câştige un nou titlu de campioană. Vor pleca mulţi jucători. Ar fi bine pentru club ca patronul să vândă o parte dintre ei, pentru că au ajuns la vârful de formă. Chiar şi Dan Petrescu ar trebui să plece la o echipă mare", a declarat Belodedici. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
96 Musafir(i)
96 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut