Ştiri Unirea Urziceni
11-28-2009, 01:57 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu: "Orice ofertă bună pentru băieţi va fi acceptată"
Antrenorul Unirii Urziceni Dan Petrescu consideră că victoria obţinută de ialomiţeni în faţa Sevillei este una foarte importantă pentru fotbalul românesc şi spune că nici unuia dintre jucători nu îi vor fi puse probleme în eventualitatea unei oferte avantajoase.
"Nu am dormit foarte mult după meci pentru că la 10 dimineaţă am avut antrenamet. Timpul e scurt, avem meci în campionat cu Gloria Bistiţa. Nu era ocazia, momentul potrivit să petrecem, am mîncat o pizza, am băut o bere, dar atît. La sfîrşit trebuie să facem un banchet pentru că la primăvară vom fi singuri în Europa, iar acesta e un lucru extraordinar.Orice ofertă care e bună pentru jucători va fi acceptată. E bine să fie lăsaţi să-şi facă o carieră, aşa e normal. Nu jucăm la egal cu Stuttgart pentru că aşa pierdem sigur! Încep să mă obişnuiesc cu victoriile din Champions League. Mîine băieţii au zi liberă, sper să nu văd poze pe lîngă copaci cu ei la fel cum s-a întîmplat săptămîna trecută", a spus Dan Petrescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
77 Musafir(i)
77 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut