Ştiri Rapid Bucureşti
11-28-2009, 02:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Manea: "Echipa e pe un drum bun şi nu văd de ce nu am continua la fel şi cu Pandurii"
Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, vineri, că îşi doreşte o victorie în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 15-a a Ligii I, pentru a continua seria rezultatelor bune, dar şi pentru că punctele puse în joc sunt decisive, în opinia sa, pentru configuraţia clasamentului turului.
"Vom avea o partidă dificilă la Târgu Jiu. Aceste trei puncte sunt decisive în configuraţia clasamentului de la finalul turului. Adversarii nu au mai câştigat de mai multe etape şi vor da totul pentru a obţine victoria. Vom merge acolo să nu pierdem. Suntem pregătiţi de luptă, sper ca jucătorii mei să facă risipă de energie, fără muncă nu vom avea şanse. Suntem pe un drum bun şi nu văd de ce nu am continua", a spus Manea, care a adăugat că George Copos nu l-a căutat în vederea prelungirii contractului său, scadent la finalul turului. Oficialul rapidist a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea meciului de la Târgu Jiu: "Herea şi Bornescu s-au antrenat normal, sper că mă voi putea baza pe ei cu Pandurii. Cesinha ar putea intra doar în meciul din etapa viitoare, însă voi discuta cu el după antrenament să văd dacă ar putea juca măcar 30 de minute cu Pandurii. Pe Ricardo Fernandes încă nu îl pot folosi, se află în recuperare". Tehnicianul s-a referit şi la politica de promovare a tinerilor la prima echipă: "Ioniţă şi Răduţă au fost în ultimul an în pregătiri cu echipa mare şi văd că le-a prins bine. Tene a apărut şi el de curând şi sper ca toţi să înţeleagă că joacă pentru Rapid. Li se dă mare atenţie, dar trebuie să muncească şi mai mult pentru a deveni jucători de bază. Mai sunt şi alţi jucători de la echipa satelit pe care îi vom chema la echipa mare. Nu îmi e frică să îi bag în teren. Au un caracter deosebit şi sunt copii de calitate, mă bazez mult pe ei pe viitor. Nu ne gândin încă să îi vindem, deoarece sunt foarte tineri. Peste câţiva ani, când vor fi titulari şi vor face ceva pentru Rapid, atunci ne vom gândi şi să-i cedăm. Mă bucur că mulţi dintre ei sunt la echipa naţională de tineret". Nae Manea a mai afirmat că sunt unele probleme cu jucătorii care vor intra în curând în ultimele 6 luni de contract: "Mi-l doresc în continuare pe Buga, dar nu pot să decid eu. Sunt probleme cu jucătorii la final de contract, să vedem ce decizii se vor lua în iarnă. Şi în privinţa lui Cesinha se va discuta această problemă. George Copos va avea ultimul cuvânt, iar dacă nu se va ajunge la un consens, ne vom îndrepta privirile către alţi fotbalişti". Antrenorul a remarcat performanţa realizată de Unirea Urziceni în grupele Ligii Campionilor: "Felicit această echipă. Acum 3 ani a promovat şi în sezonul trecut au câştigat titlul în faţa altor echipe cu nume. Trebuie să fim alături de ei, sper că se vor califica în primăvara Ligii Campionilor. Jucătorii lor fac un sacrificiu enorm pe teren, iar împreună cu cei din conducere fac lucrurile să meargă cât mai bine. Sunt foarte uniţi pe teren şi aceste lucruri se văd". În altă ordine de idei, Manea a mai spus că a fost foarte aproape în trecut să-l aducă în Giuleşti pe fundaşul Gabriel Tamaş: "Eu ţin la acest jucător, vorbesc zilnic cu el. E un jucător de valoare. Mi-am dorit să-l transfer la Rapid, chiar s-a discutat acest lucru, dar pretenţiile au fost prea mari şi el a ajuns la Dinamo". Partida Pandurii Târgu Jiu-Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut