Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-28-2009, 02:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan: "Meciul cu Universitatea trebuie să-l câştigăm"
Preşedintele grupării clujene, Iuliu Mureşan, ia în calcul doar o victorie în faţa formaţiei din Bănie chiar dacă e de părere că CFR nu are nimic de demonstrat după succesul controversat din Cupa României.
"Meciul cu Universitatea trebuie să-l câştigăm. Nu avem nimic de demonstrat după scandalul din cupă, am demonstrat când am câştigat patru trofee în doi ani. Jocul nu are nicio însemnătate specială pentru noi, este la fel ca unul împotriva Ceahlăului. Ne dorim victorie şi pronosticul meu este 1, vom învinge clar", a declarat acesta. Oficialul a mai precizat că nu a mai vorbit cu patronul Universităţii, Adrian Mititelu, după scandalul din Cupa României: "Cu Mititelu nu mai am ce să discut. L-am reclamat la comisie şi aşteptăm ca cei de la Disciplină să-şi facă datoria". Partida CFR Cluj-Universitatea Craiova, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut