Ştiri Universitatea Craiova
11-28-2009, 03:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu: "Dezbinarea dintre conducatorii de cluburi ne-a facut sa ne mancam intre noi"
Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, consinua sa conteste actualul sistem din fotbalul romanesc.
Oficialul oltean a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca persoanele din functiile inalte doar mimeaza conducerea, profitand de faptul ca finantatorii cluburilor sunt dezbinati si "se mananca intre ei". "E greu de spus ce e de facut in privinta greselilor de arbitraj, pentru ca sistemul e foarte dur, incomod si greu de schimbat. Din pacate, dezbinarea dintre noi, conducatorii de cluburi, ne-a faut sa ne mancam intre noi si sa nu existe o coeziune. De aceasta stare de fapt profita, din pacate, cei care se fac ca ne conduc", a declarat Adrian Mititelu, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu". "Sunt foarte preocupat de soarta meciului cu CFR, atat eu, cat si baietii si antrenorii. Sa speram ca vom avea parte de un arbitraj corect si eu zic ca, daca va fi asa, vom reusi sa facem un meci foarte bun. In mare, sunt multumit de brigada de arbitraj, mai ales ca am avut o varianta mult mai rea in prima faza, prin delegarea lui Istvan Kovacs. Eu am mai spus ca noi l-am recuzat doi ani la rand si ne-a dezavantajat intr-un meci cu CFR. Din pacate, intotdeauna am avut probleme de arbitraj cand am avut meciuri cu CFR, mai ales in cele jucate la Cluj. Balanta s-a inclinat din cauza unor greseli evidente, nu in functie de ce s-a intamplat pe teren, iar ultima dovada este ce s-a intamplat la partida din Cupa, de la Craiova. Senzatia e una de frustrare, e ingrozitor sa vezi cum esti dezavantajat foarte clar. Sunt foarte multe cazuri in care se transeaza altfel decat ceea ce se intampla pe terenul de joc", a mai spus patronul echipei Universitatea Craiova. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut