Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-29-2009, 10:24 AM
Mesaj: #153
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mulţescu: "Nu pot să-mi explic de ce am fost egalaţi în ultimul minut"

Antrenorul Ceahlăului, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-2, că nu îşi explică de ce jucătorii săi nu au reuşit să obţină victoria şi au fost egalaţi în ultimul minut, în condiţiile în care a întărit apărarea pe finalul meciului.

"Am avut meciul în mână, aşa cum l-am avut şi pe cel de la Craiova, din etapa trecută. La 2-1 pentru noi, am avut trei jucători în faţa fundaşilor, am încercat să securizez rezultatul şi puteam să jucăm două zile fără să luam gol. Nu pot să îmi explic de ce am fost egalaţi", a spus Mulţescu.

Tehnicianul a recunoscut că echipa sa a avut probleme în prima parte, din cauza superiorităţii argeşenilor la mijlocul terenului. "În prima repriză, argeşenii ne-au surprins cu cei 5 mijlocaşi folosiţi. Au avut un om în plus la centrul terenului şi mai multă tehnicitate. În partea a doua am jucat însă mai bine la centrul terenului", a constatat antrenorul nemţenilor.

Mulţescu a criticat arbitrajul lui Teodor Crăciunescu, care, în opinia sa, "şi-a mai dat o dată în petic în stilul său caracteristic". În opinia lui Gheorghe Mulţescu, Viţelaru nu merita eliminat, iar la cel de-al doilea gol al argeşenilor trebuia să sancţioneze un henţ sau un fault al adversarilor.

Altfel, tehnicianul s-a declarat convins că echipa sa se poate salva de la retrogradare, mai ales dacă se va întări cu jucători valoroşi în pauza competiţională şi va face o pregătire de iarnă bună.

Ceahlăul Piatra Neamţ şi Internaţional Curtea de Argeş au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul jucat sâmbătă, în etapa a 15-a a Ligii I, în care oaspeţii au deschis scorul în minutul 2 şi au reuşit egalarea în ultimul minut de joc. Ceahlăul a marcat prin Ferariu (17) şi Cebotaru (82), în timp ce golurile argeşenilor au fost înscrise de Lazăr (2) şi Voiculeţ (90).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-29-2009 10:24 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut