Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-29-2009, 10:25 AM
Mesaj: #154
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gigi Multescu: "Am avut jocul in mana"

Antrenorul Ceahlaului pune rezultatul pe seama lipsei de experienta a jucatorilor sai, si acuza arbitrajul lui Teodor Craciunescu, conform Spt365.

Reporter: Domnule Multescu, a fost ghinion in seara asta ?
Gigi Multescu: Se poate spune orice. Puteam pierde, puteam castiga... L-am avut in mana, dar s-a vazut lipsa de experienta, ca sa spun doar atat si sa fiu elegant. In prima repriza au avut cinci la mijloc, un om in plus si mai multa tehnicitate. Au avut posesia mai mult, si, cu greselile noastre pe care nu reusim sa le eliminam, am luat gol. Am egalat repede, si am echilibrat jocul. In repriza a doua am avut trei mijlocasi centrali, am schimbat in 4-3-3. In prima repriza am vrut sa jucam 4-4-2, cu doua varfuri de careu - Ibrahim si Doicaru, dar niciunul n-a fost inspirat. Radu n-a avut viteza necesara, iar pe Ibrahim l-a tradat lipsa de rafinament. Ibrahim are o inima mare, a adus combativitate, dinamism, dar la nivel de Liga I nu e suficient. A intrat Gafita, cu viteza, el a reusit sa tina mingea si sa o duca in fata, a aparut din linia a doua... Am dus de multe ori mingea in careu si am reusit sa inscriem. Am incercat sa securizez rezultatul, pentru ca ei aveau doua varfuri centrale. A intrat Rotaru, care a jucat fara greseala. De o saptamana imi spune lumea ca nu are experienta, dar a jucat excelent. Eu il vazusem si la Ceahlaul II, in Liga a treia. Aveam trei stoperi si trei jucatori in fata lor. In mod normal nu luam gol nici daca jucam doua zile, dar, ca si la Craiova, din atatia jucatori nu a aparut niciunul la gol. Nu pot sa va dau nicio explicatie, pentru ca nu am. Nu-mi explic nici eu ce se intampla...

Reporter: Ar mai trebui lucrat la fazele fixe ?
Gigi Multescu: Credeti ca nu lucram ? Ca pe pioni ii asez. Exersam fazele, le reluam... Nu stiu ce sa spun. Trebuie sa privim inainte, sa obtinem ce putem din urmatoarele doua meciuri foarte grele.

Reporter: Dupa mult timp, echipa a fost aplaudata.
Gigi Multescu: E un lucru bun. Intr-adevar, am inoculat o tenta ofensiva a jocului, la posibilitatile astea. Ati vazut si la Astra, si cu Vaslui, si cu Craiova. Astazi am jucat ofensiv, cat am putut de bine. Decat sa pierd cu 1-0, mai bine pierd cu 3-2 sau 4-3. Eu vreau sa joc, dar nu sa risc. Golurile nu le-am luat riscand. La gol se tineau unul pe altul, nu marcau adversarul. Ma bucur ca suntem aplaudati, dar daca n-ai puncte e degeaba.

Reporter: Domnul Stoica a spus ca toate echipele de la locul 10 in jos pot retrograda si ca nu e nimic jucat.
Gigi Multescu: Sunt declaratii de complezenta. Ei au un lot puternic, au jucatori cu experienta. Noi am compensat cu multa daruire si o strategie prin care sa-i surprindem, si am echilibrat astfel, chiar am fost peste ei. Dar sunt multe alte probleme.

Reporter: Ceahlaul a marcat patru goluri in doua etape, dar ati luat un singur punct. Apararea e problema ?
Gigi Multescu: Suntem imbracati in frac, si cu fundul gol, exagerand putin. Avem probleme mari in aparare, e adevarat. Nu poti sa construiesti o casa fara temelie.

Reporter: Barna si Vitelaru au fost huiduiti azi.
Gigi Multescu: Sunt jucatorii mei si trebuie sa-i apar. Cu greselile lor, dar sunt jucatorii nostri, n-avem altii.

Reporter: Ce s-a intamplat cu Vitelaru cand a luat rosu?
Gigi Multescu: Eram chiar cu ochii pe el la faza aia. El s-a dus sa ia mingea de la un jucator al oaspetilor, acela a fugit, iar Vitelaru l-a tras jos. In cel mai nefericit caz, primea galben. Dar, in stilu-i caracteristic, domnul Teodor Craciunescu si-a mai dat o data in petic. El e original in multe decizii, si nu in sensul bun. La faultul premergator golului nu a dat fault, Abiodun a cazut pe minge si trebuia sa dea hent, iar arbitrul a revenit si a dat fault. De ce n-a dat fault atunci cand a fost ? Daca a lasat jocul sa mearga, inseamna ca n-a considerat ca a fost fault. Nu vreau sa comentez prea mult. In prima repriza a fost pur si simplu scandalos.

Reporter: Inaintea jocului ati spus ca jocul creste, iar asta s-a vazut si azi. Mai aveti sperante pentru ultimele doua meciuri din acest an?
Gigi Multescu: Cum sa n-avem sperante. La sistemul de trei puncte, si cu 19 etape in continuare... Trebuie sa acoperim posturile deficitare in iarna. Am discutat cu conducerea, si din iarna vom acoperi valoric acele posturi, vom veni cu concurenta, cu alternative. In urma cu cativa ani, Vaslui a avut sase puncte in tur si s-a salvat. Se poate, problema e sa faci ce trebuie. Cu lotul facut ca pentru Liga I si cu pregatire buna, totul va fi in regula.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-29-2009 10:25 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut