Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Lucescu (A1 la Şahtior Doneţk)
11-29-2009, 10:30 AM
RE: Mircea Lucescu (A1 la Şahtior Doneţk)
Mircea Lucescu: "Nu m-a contactat nimeni pentru preluarea echipei naţionale a Ucrainei"

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, dorit de Grigori Surkis pe banca naţionalei Ucrainei, a declarat, sâmbătă, că nu a fost contactat de nimeni în acest sens şi că îi este greu să comenteze dorinţa unei persoane, informează site-ul clubului ucrainean.

"Nu vreau să comentez acest lucru, atât timp cât pe mine nu m-a contactat nimeni în acest sens. Îmi e greu să comentez dorinţa unei persoane, chiar şi în condiţiile în care aceasta este preşedintele Federaţiei Ucrainene de Fotbal. Mai ales că acest lucru nu depinde doar de el. Aşa cum a spus, el doar mă poate propune la Congresul Federaţiei, deci este nevoie şi de o aprobare", a spus Lucescu.

Preşedintele Federaţiei Ucrainene de Fotbal, Grigori Surkis, a declarat, vineri, ca îl doreşte pe Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al Ucrainei şi va discuta cu patronul lui Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, despre posibilitatea ca antrenorul român să se ocupe în paralel de cele două echipe.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Mircea Lucescu (A1 la Şahtior Doneţk) - Sebi Raducu - 11-29-2009 10:30 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut