Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-30-2009, 03:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Gabi Mureşan, vindecat în doar trei ore
Gabi Mureşan a jucat în meciul cu Craiova de sâmbătă, deşi acum câteva zile suferise o ruptură musculară. Explicaţia minunii: faimoasa farmacistă Marijana Kovacevici i-a injectat o substanţă care i-a regenerat zona bolnavă.
"Nu e deloc uşor de explicat cum a fost posibil. O ruptură musculară nu este o accidentare uşoară. În general, ai dureri, trebuie să faci tratament şi recuperare şi dacă nu te menajezi rişti să îţi complici şi mai tare situaţia. Eu m-am vindecat ca printr-un miracol, în doar trei ore!", a declarat ieri Mureşan pentru Click!. El a precizat că persoana care l-a vindecat nu este nici vraci, nici vrăjitoare, aşa cum s-a scris prin ziare: "Este o femeie de 42 de ani, locuieşte la Belgrad, se numeşte Marijana Kovacevici şi este farmacistă. Metodele ei de tratament sunt avizate de Ministerul Sănătăţii din Serbia. Eu am fost la ea acasă, acolo mi-a făcut două şedinţe de tratament şi asta a fost tot. Miercuri am ajuns la ea, joi după amiază am ajuns înapoi la Cluj, vineri am făcut antrenament, iar sâmbătă am evo-luat în partida cu Craiova!", a menţionat Gabi Mureşan. Tratamentul miraculos folosit de farmacista din Serbia implică un fel de gel şi un aparat cu curenţi electrici. Unii spun că substanţa pe care o foloseşte e o placentă, care regenerează zona bolnavă. "O şedinţă durează cel mult o oră şi jumătate. Pe mine, după a doua m-a pus să fac nişte alergări şi mi-am dat seama că nu mă mai doare nimic. Marijana face miracole", a conchis apărătorul din Gruia. Acesta a mai fost tratat de doctoriţa din Belgrad şi înaintea meciului cu Rapid, tot într-un timp rapid. Anul trecut, când nu ştia de existenţa celei care l-a vindecat acum, Gabi Mureşan a stat cinci săptămâni din cauza unei rupturi musculare. Farmacista a fost cinci zile la Cluj În urmă cu câteva luni, Marijana Kovacevici a fost chemată în Ardeal de conducătorii lui CFR. Celebra farmacistă a onorat invitaţia şi a stat cinci zile la Cluj. "I-am oferit cazare la cel mai luxos hotel şi i-am propus să o aducem definitiv în România", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, care a luat-o pe doctoriţă şi în delegaţia clujenilor pentru meciul de la Praga, cu Sparta. Marijana nu a oferit un răspuns concret la propunerea boss-ului din Gruia, pentru că are oferte şi din Anglia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut