Ştiri Steaua Bucureşti
11-30-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Janos Szekely: "O bucurie imensă!"
Janos Szekely anunţă rivalii Stelei că vrea locul 1 şi la finalul turului, şi la sfîrşitul sezonului.
- Janos, Gigi Becali a spus că îţi face contract pe viaţă la Steaua pentru golul din seara asta. - Da, păi, eu am deja contract pe Steaua la viaţă! Nu mai este nevoie să-l modificăm, deoarece atunci cînd am venit aici am semnat pe viaţă. - Aţi păstrat suspansul pînă la final în privinţa rezultatului. - Era vital să cîştigăm acest meci fiindcă ne menţine în primele locuri. Stăm bine cu inima şi nu a fost problemă că am marcat atît de tîrziu. Victoria este meritată, mai ales că golul Vasluiului a venit pe o relaxare a noastră. Simt o bucurie şi o satisfacţie enorme deoarece am învins o contracandidată la titlu, cu un parcurs foarte bun în campionat. - A fost o revanşă? - Reuşita mea nu este o palmă adresată cuiva. Mă bucur pentru că acest gol ne ajută să rămînem sus. Aerul nu e tare pentru Steaua, fiindcă echipa este obişnuită cu o asemenea poziţie. Sper să rămînem aici! - Vreţi titlul de campioană de toamnă? - Îl vrem deoarece ar fi foarte important pentru moralul nostru, pentru a ne pregăti mai bine la iarnă. Dar cel mai important este să cîştigăm titlul de campioni, în vară. - Este ciudat ca antrenorul echipei adverse să fie mai aclamat decît antrenorul gazdelor? - Mi-aş dori ca la fiecare meci antrenorul oaspeţilor să fie cel mai aplaudat şi să avem un rezultat ca în această seară. - Te gîndeşti deja la confruntarea de la Tiraspol? - Mergem la Tiraspol cu un singur gînd: să cîştigăm! Vom vedea la final care mai sînt şansele noastre. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut