Incepe circul ! Eu cu cine votez? Si de ce?
11-30-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Incepe circul ! Eu cu cine votez? Si de ce?
Atât de proastă (balada EBA)
adapare dupa poezia "Atât de fragedă" de Mihai Eminescu Atât de proastă,te asemeni Cu tufa mare de măceş Şi ca o vită între oameni În drumul către UE ieşi. Abia atingi BOTOX ul moale Tocuri îţi sună sub picior Şi de la frunte pâna-n poale Păşeşti ca mâţa pe covor. Din subţirimea-ţi scurtă minte Răsai ca toanta în mulţime S-atârni pe scena în cuvinte Pline de gafe şi micime. O vis nemernic de mărire Prinţesa tatii din poveşti Nu mai rânji! A ta rânjire Mi-arată cât de proastă eşti. Cât poţi tu la BAMBOO o noapte Să-ţi tulburi de beţie ochi Cu a gurii tale tâmpe şoapte Cu-mbrăţişări de tată dulci. Deodată faci o “cugetare” Un fâs din buzele-ţi fierbinţi E ca-n lumina desfătare E spuma târfelor dorinţi. Vorbeşti,n-am înteles o doară Şi râd de ale tale speech-uri Ruşine mare pentru ţară Ca fata mare cu succesuri. Că te-au votat e a lor prostie Şi eu deloc n-o să-i condamn Trăi-vor visul de domnie Făcându-mă să urlu-n van. Ş-o să apari ca o cocotă A pururi fiica de Traian În mintea lui,Dosarul Flota Unde si când scăpăm de clan? |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut