Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
12-01-2009, 12:58 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Daniel Baloi: "Este o perioada mai grea pentru Pandurii Targu-Jiu"
Secretarul general al clubului Pandurii Targu-Jiu, Daniel Baloi, a vorbit, in exclusivitate pentru Sport Total FM, despre ultimele doua partide disputate de echipa pregatita de Liviu Ciobotariu, cu Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti.
"Este o perioada mai grea din punct de vedere al rezultatelor pentru Pandurii Targu Jiu. Noi de fiecare data ne propunem sa castigam cele trei puncte, dar nu reusim sa gasim calea spre victorie. La Iasi, gazdele si-au apropiat victoria printr-un gol la inceputul meciului, a fost si o lipsa de concentrare a jucatorilor nostri pentru ca Poli a avut o evolutie modesta. Dar daca ei au jucat modest si au castigat, va imaginati cum am jucat noi... Noi ne-am propus sa nu pierdem, insa ne doream victoria. Jucatorii nostri au avut meciul in mana in repriza secunda, dar n-au reusit sa-i aduca victoria lui Liviu Ciobotariu. Cea mai mare problema a noastra este atacul, jucatorii de acolo sunt restantieri nu numai catre spectatori, ci si fata de colegi. Noi am luat un gol de curtea scolii, care putea fi evitat, ca apoi sa ratam numeroase ocazii. Au fost doua echipe care s-au respectat atat in timpul meciului,cat si inainte sau dupa partida. Pacat ca noi n-am reusit sa marcam din ocaziile bune create, asa ca a fost nevoie de eurogolul lui Rusu. Oricum, Rapidul este una dintre cele mai bune echipe din Romania", a declarat Daniel Baloi pentru Sport Total FM. Referitor la urmatoarea partida a Pandurilor, in deplasarea de la Timisoara, oficialul gorjean a precizat: "O sa avem o partida foarte dificila cu Timisoara, mai ales ca acolo n-am reusit sa luam nici macar un punct in precedentele partide. Este vorba de un club foarte bine organizat, iar echipa este candidata la un loc de Champions League, chiar la titlu. Mai avem doua partide si speram sa obtinem maxim din ele". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut