Ştiri Unirea Urziceni
12-01-2009, 01:52 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-01-2009 01:53 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Petrescu a contestat dur arbitrajul din meciul cu Gloria şi a ameninţat din nou că pleacă din ţară
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a contestat dur, luni, arbitrajul meciului cu Gloria Bistriţa, în ciuda victoriei obţinute şi a ameninţat că pleacă din ţară dacă nu se vor aduce arbitrii străini şi în retur.
"Scorul nu arată ceea ce s-a întâmplat pe teren. Trebuia să fie 7 sau 8-0 pentru noi, dar ei au fost mai mulţi pe teren", s-a plâns Dan Petrescu, făcând aluzie la arbitrajul centralului Alexandru Deaconu. "Am fost eliminat din nou de un arbitru din România. Cred că vor să devină celebri că l-au eliminat pe Dan Petrescu. În România viitorul meu e limitat. Dacă în retur nu vom avea brigăzi din străinătate, Unirea Urziceni n-are nicio şansă, nici măcar la cupele europene. Dacă nu se va respecta acel protocol, prin care am parafat brigăzi străine la unele meciuri tur-retur, Unirea Urziceni trebuie să ia atitudine. Nu vreau să fim arbitraţi cum am fost azi", a spus tehnicianul, care a mai continuat: "'Specialiştii' vor spune iar că sunt nebun. Poate e adevărat, dar vrem să fim arbitraţi corect. Sunt hotărât să plec din România. Poate o spun la nervi, dar 99% decizia e luată. Dacă ne promit arbitri străini, poate mă mai răzgândesc". Cât priveşte meciul, Dan Petrescu şi-a elogiat jucătorii pentru prestaţie: "Nu-i uşor să o baţi pe Gloria Bistriţa, după ce ai bătut Sevilla în Liga Campionilor". Unirea Urziceni s-a impus, luni, cu 2-0, pe propriul teren, în faţa Gloriei Bistriţa, care a evoluat în inferioritate numerică timp de 40 de minute. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
80 Musafir(i)
80 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut