Ştiri Gloria Bistriţa
12-01-2009, 02:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Halagian: "Urziceni a dovedit că e o echipă valoroasă şi omogenă"
Directorul tehnic Florin Halagian a fost darnic atât în privinţa laudelor adresate celor de la Urziceni, cât şi a criticilor la adresa elevilor săi.
"A fost un meci la discreţia gazdelor. A dovedit că e o echipă valoroasă şi omogenă. A fost permanent la cârma jocului, a avut situaţii multe de gol, iar noi am mai avut şi acel necaz cu eliminarea lui Sânmărtean. Îi felicit pe cei de la Urziceni pentru victorie", a declarat Halagian, care l-a lăudat pe Dan Petrescu şi a spus că nu trebuia eliminat. "Poate arbitrul a văzut altceva. Mie eliminarea mi s-a părut uşoară", a opinat Florin Halagian, care a declarat despre Petrescu: "Nu e numai cel mai bun din valul antrenorilor tineri, cred că va fi primul dintre noi toţi. Unirea arată că are idee de joc, îşi creează ocazii, iar ăsta-i meritul antrenorului. Dan Petrescu e un exemplu şi pentru noi, antrenorii mai în vârstă". Altfel, tehnicianul l-a criticat pe Lucian Sânmărtean pentru cele două cartonaşe galbene primite într-un minut, primul pentru fault şi al doilea pentru proteste: "O asemenea prostie e greu de imaginat. Ne-a blocat pe toţi. N-am avut timp încă să-i reproşez acel gest". Unirea Urziceni s-a impus, luni, cu 2-0, pe propriul teren, în faţa Gloriei Bistriţa, care a evoluat în inferioritate numerică timp de 40 de minute. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut