Ştiri Unirea Urziceni
12-01-2009, 04:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
MM Stoica: "Este meciul în care am avut cele mai multe ocazii de cînd sîntem noi la Urziceni"
Preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a declarat după meciul cu Gloria Bistriţa că echipa sa a avut cele mai multe ocazii de activează la Urziceni.
"N-am fost pe bancă, am fost suspendat. Am urmărit partida din tribună. A fost tensiune pentru că n-am reuşit să concretizăm multele ocazii avute. Cred că este meciul în care am avut cele mai multe ocazii de cînd sîntem noi la Urziceni", a spus Stoica la GSP TV. Oficialul celor de la Unirea consideră că eliminarea lui Dan Petrescu a fost nedreaptă. "Dan a protestat la o decizie a lui Deaconu care a considerat o fază normală la un fault asupra lui Semedo. A fost eliminat foarte uşor. Din păcate, foarte mulţi arbitri aleg să iasă din anonimat trimiţîndu-l pe Dan Petrescu în tribună. Cred că o să mai stăm împreună pe bancă doar în Herăstrău, cînd mergem să ne plimbăm", a glumit Stoica. Acesta l-a lăudat pe autorul primului gol, Semedo. "E unul dintre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. El a avut nevoie de un lungă perioadă de recuperare. Ne punem speranţe foarte mari în el pentru returul campionatului, îmi doresc să fie doar sănătos, că de restul se ocupă el", a declarat preşedintele Unirii Urziceni. Acesta a avertizat că echipa sa nu va accepta să i se impună arbitri români la meciurile importante din retur. "În situaţia în care ni se vor impune doar arbitri români, noi ne gîndim foarte serios dacă vom mai participa. Nu e normal să pleci cu nişte reguli şi să le schimbi pe drum. Fotbalul românesc trebuie condus de cluburi. În nici un caz nu trebuie să facă regulile cei care nu sînt implicaţi", a spus Stoica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut