Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-01-2009, 09:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan, indispensabil şi nu prea
Evoluţiile bune din ultima perioadă l-au adus iar pe mijlocaşul feroviar Gabi Mureşan în atenţia lui Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul care l-a promovat în fotbalul mare.
"Moţul" suspină după Gabi Mureşan, căruia îi trimite tot mai des mesaje de iubire. Ultima oară săptămâna trecută, la conferinţa de presă premergătoare partidei de la Mediaş. Declaraţiile lui Sabău nu au fost primite cu aplauze în Gruia, şefii lui CFR nepărând a fi dispuşi să renunţe atât de uşor la cel poreclit "Muri" în vestiar. O spune chiar preşedintele Iuliu Mureşan. "Gabi este un jucător foarte important pentru noi. S-a văzut acest lucru în ultimele partide, mai ales sâmbătă, cu Craiova, în care a avut o evoluţie foarte bună. Practic, prin jocul său s-a făcut indispensabil echipei noastre. În plus, este şi un om de caracter, aşa că mi-e greu să cred că l-am ceda", a dezvăluit Mureşan. Boss-ul din Gruia lasă însă şi o portiţă deschisă, sugerând că pentru o sumă bună Gabi ar putea lua totuşi drumul Timişoarei. "Poli n-a făcut încă o ofertă pentru el şi nu ştiu ce vom face dacă îl vor cere pe Gabi. Depinde şi de sumă, fiindcă, dacă îl vindem, va trebui să avem bani să luăm un alt jucător la fel de bun", a mai spus oficialul lui CFR Cluj. "Nu ştiu de nicio ofertă, voi vedea la iarnă ce va fi. Sunt onorat că domnul Sabău a vorbit atât de frumos despre mine" - Gabi Mureşan, fundaş CFR Cluj 1,5 milioane de euro cer clujenii pentru transferul lui Gabi Mureşan Visează la primăvara Europa League Încântat de prestaţia echipei sale în partida cu Craiova, preşedintele Iuliu Mureşan şi-a recăpătat doza de optimism şi speră la o victorie în meciul de joi cu FC Copenhaga, din Grupa K a Europa League. "Eu cred că putem face un joc bun, iar dacă am câştiga ar fi extraordinar. Mai avem şanse la primăvara europeană, dar depinde şi de restul rezultatelor din grupă. Important este să facem puncte", a spus Iuliu Mureşan. "Să batem în ultimele două etape" Iuliu Mureşan vrea şase puncte în ultimele două meciuri din turul Ligii I. "Noi trebuie să câştigăm ultimele două meciuri din acest tur şi să rămânem în lupta pentru titlu, una foarte echilbrată. Clasamentul actual reflectă realitatea. Multe echipe s-au întărit, iar competiţia a devenit foarte strânsă", a declarat Iuliu Mureşan. CFR întâlneşte în ultimele două runde pe Internaţional, în deplasare, şi pe Ceahlăul, pe teren propriu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut