Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-01-2009, 10:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Bilet din lojă: 7 pe tun!
Patronul CFR-ului ştie cu două etape înainte de finalul turului la cine va renunţa la iarnă. Pe lângă Stăncioiu, Leao, Didi, Boroştean şi Dică, aproape de divorţ sunt şi Kone şi Mara. CFR-ul vrea cel puţin 4 milioane pe ultimii doi.
După jocul pierdut la Vaslui (0-2), patronul CFR-ului Arpad Paszkany l-a înştiinţat pe Andrea Mandorlini cu privire la oamenii pe care nu mai vrea să-i vadă în vestiarul CFR-ului în retur. Astfel, italianul a aflat că Stăncioiu, Leao, Didi, Dică şi Boroştean vor primi "verde" pe 17 decembrie. Edi (28 de ani) nu mai e pe placul patronului şi e considerat prea "scump" (120.000 pe an) mai ales că e a treia variantă de portar la CFR. Şefii ardelenilor agrează chiar varianta unui schimb cu Dinamo pentru Dolha, mai ales că şi ultimul ar fi dispus să vină mai aproape de casă, Ema fiind născut în Turda. Adus în 2007 de la Beira Mar, Andre Leao (24 de ani) n-a reuşit să se impună în prima echipă a CFR-ului, chiar dacă a prins nu mai puţin de 5 antrenori pe banca CFR-ului. Plătit cu 60.000 de euro pe sezon Leao va primi liber de transfer odată cu finele turului. În aceeaşi situaţie sunt şi Boroştean (22 de ani) şi Dică (27 de ani). Primul a fost promovat la prima echipă odată cu desfiinţarea "satelitului" însă e doar a treia variantă pe postul de fundaş stânga, după Panin şi Edimar, astfel că va fi împrumutat, Internaţional Piteşti şi UTA fiind interesate de jucător. Luat liber la iarnă din curtea Rapidului, Dică a stat în tur mai mult în tribună decât pe foaia de 18 jucători şi nu mai e nici pe placul conducerii după ce a cerut să plece de la Cluj înainte de încheierea turului. De la inima şefilor a ieşit şi Didi (27 de ani) mai ales după ce a avut un schimb dur de replici în vestiar cu preşedintele Iuliu Mureşan, după jocul de la Alba, când oficialul clujenilor l-a taxat pe brazilian pentru golul din finalul partidei încasat de CFR cu Unirea. Atacantul a replicat atunci preşedintelui de faţă cu ceilalţi jucători şi, mai ales că de mai bine de un an jumătate nu mai e piesă de bază la CFR, va pleca aproape sigur la iarnă. 350.000 de euro e plafonul lunar de salarii cu jucătorii la CFR Cluj Ionuţ Boroştean 2002 (junior CFR) Edi Stăncioiu 2006 (Sportul Stundeţesc, liber) Cleidemar Didi 2007 (Pacos de Fereira) Andre Leao 2007 (Beira Mar) Yssouf Kone 2008 (Rosenborg) Bogdan Mara 2009 (Unirea Urziceni) Emil Dică 2009 (Rapid Bucureşti, liber) Mureşan: "Meciul lui Mandorlini" Şeful de la CFR îşi freacă mâinile pentru că l-a adus pe Mandorlini la CFR. "Se vede o îmbunătăţire a jocului, echipa e mult mai disciplinată. Am marcat cu Craiova două goluri după nişte scheme exersate la antrenamente. Munca lui Mandorlini se va vedea cu adevărat în retur. Putem termina pe primele două locuri acest an", a spus la finele jocului preşedintele Iuliu Mureşan. Trică e încă erou în Gruia Fostul decar al CFR-ului, Eugen Trică, n-a fost uitat la Cluj. "Jose" a ieşit de pe teren în aplauzele celor 4.500 de spectatori la finele jocului pierdut de noua sa echipă. "CFR se va bate la titlul. E greu să piardă acasă. Mă bucur că nu am fost uitat, Clujul un loc aparte din inima mea", a mărturisit la plecare Trică, care însă a invocat henţ la Dubarbier la faza primului gol al CFR-ului. "Eu aşa am văzut din teren", a explicat jucătorul. Mariana i-a speriat pe "ceferişti" Vraciul belgrădean Mariana a intrat în inima vestiarului de la CFR. Accidentat acum 10 zile, Gabi Mureşan a fost miercurea trecută la Belgrad. "Am stat o zi şi jumătate. Nu am făcut mai mult de 4 ore de tratament la piciorul stâng şi m-a ajutat . M-am întors joi în ţară, iar vineri când am intrat la antrenamente am simţit că pot juca cu Craiova", a dezvăluit "Muri", integralist cu oltenii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut