Chestionar: Va reuşi Timişoara să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
12-01-2009, 10:33 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
"Sunt fericit că sunt în România de 1 decembrie"

George Ogăraru a ajuns astăzi la prânz în Timişoiara, împreună cu delegaţia echipei Ajax Amsterdam şi s-a declarat mulţumit de faptul că a ajuns pe pământ românesc de ziua naţională.

"Pentru mine este foarte bine să fiu aici, mai ales că este o zi foarte importantă pentru mine, ziua de 1 decembrie", a mărturisit fundaşul român, care a mai spus că Ajax nu se mulţumeşte cu egalul în meciul de mâine, chiar dacă un singur punct i-ar asigura calificarea: "Nu cred că se va juca la 0-0 sau la egal. Ajax este obişnuită să câştige orice meci sau să joace la victorie. Poli este o echipă puternică şi de acest lucru ne-am convins şi noi, mai ales că pe Amsterdam ArenA a făcut 0-0".

Ogăraru a fost spionul olandezilor în special înainte de meciul lui Poli de la Asterdam, însă crede că "lăncierii" nu aveau mare nevoie de informaţiile sale.

"Au un sistem foarte bine organizat şi au urmărit foarte multe partide ale lui Poli şi din campionat şi din cupele europene, aşa că sunt foarte bine informaţi. I-am informat despre istoria clubului, dar despre felul în care joacă s-au informat singuri. Referitor la istorie, le-am spus că ar trebui să se gândească la domnul Kovacs, care i-a ajutat foarte mult, iar restul lucrurilor pe care le-am spus rămân între mine şi ei", a declarat fundaşul lui Ajax, care nu exclude o revenire în viitor la echipa naţională: "Pe viitor îmi doresc să ajung la echipa naţională. Am vorbit cu Răzvan şi rămâne să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Deocamdată e clar că nu pot veni la naţională, pentru că nu am prea jucat. Sper ca pe viitor acest lucru să se schimbe şi să fiu alături de tricolori".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:18 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara - Sebi Raducu - 12-01-2009 10:33 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut