Ştiri Astra Ploieşti
12-02-2009, 03:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Ioan Niculae anunţă că va renunţa la serviciile lui Rohat, Paulinho şi Mihalache
Patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, miercuri, că evoluţia lui Gheorghe Rohat în meciul cu Oţelul l-a dezamăgit total şi acesta a fost ultimul său joc în tricoul alb-negru, iar pe lista de concedieri se mai află Paulinho şi Mihalache.
"Vă asigur că a fost ultimul meci la Astra pentru Rohat, iar Paulinho şi Mihalache mai au două etape. În iarnă trag linie şi vă asigur că această echipă va fi condusă doar de cel care dă banii şi nu de alţii care au fost înainte. Am cerut un raport scris despre evoluţia fiecăruia dintre jucători. Acesta îmi va fi predat astăzi, când voi cunoaşte mai multe despre ce am de făcut", a declarat Niculae . Astra Ploieşti a fost învinsă, marţi, scor 3-2, în deplasare, de Oţelul Galaţi, după un gol primit în minutele de prelungire pe fondul unei erori a defensivei. De altfel, antrenorul Nicolo Napoli a acuzat la finalul jocului evoluţia foarte slabă a întregii apărări. Căpitanul Gheorghe Rohat (34 de ani) a fost integralist în toate cele 15 meciuri disputate de Astra Ploieşti în acest tur de campionat, la fel ca fundaşul dreapta Marius Mihalache (26 de ani). De asemenea, portughezul Paulinho a fost jucător de bază în formaţia prahoveană, bifând 11 meciuri şi având un gol marcat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut