Ştiri Dinamo Bucureşti
12-02-2009, 09:12 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-02-2009 09:13 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Sunt fericit că m-am întors acasă"
Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a declarat, miercuri, după ce a semnat un contract valabil până în 2012 cu Dinamo, că şi-a dorit mult să revină la formaţia la care s-a consacrat şi speră să reediteze performanţele realizate între 2004 şi 2008.
"Sunt fericit că m-am întors acasă. Mi-am dort foarte mult să revin la Dinamo, echipa la care m-am afirmat. Cunosc foarte bine ce înseamnă performanţa în Ştefan cel Mare", a spus Mărgăritescu, citat de site-ul oficial al clubului. Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a semnat, miercuri, un contract valabil până la finalul sezonului 2011-2012 cu Dinamo, formaţie la care revine după un an şi jumătate, timp în care a evoluat pentru Terek Groznîi, a declarat, agentul FIFA, Victor Becali. În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul a mai evoluat pentru gruparea din Ştefan cel Mare între 2004 şi 2008, adunând 106 de jocuri în prima ligă. Acesta are şi 3 selecţii la echipa naţională, iar în sezonul recent încheiat din Rusia a bifat numai 16 meciuri, ultimul în luna septembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
61 Musafir(i)
61 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut