Ştiri Poli Timişoara
12-03-2009, 06:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Pantilimon: "Cred că ambele penalty-uri au fost acordate corect, dar nu însă că şi cartonaşele roşii se impuneau"
Portarul Costel Pantilimon a afirmat că eliminările dictate de arbitrul italian au fost eronate, dar susţine că victoria olandezilor este meritată: "Cred că ambele penalty-uri au fost acordate corect, dar nu însă că şi cartonaşele roşii se impuneau. Am întâlnit o echipă valoroasă, dar am luat al doilea gol pe un fond de relaxare a noastră şi pe urmă s-a întâmplat ce s-a întamplat. Important era să câştigăm, că am apărat două penalty-uri, eu şi Taborda, e istorie. Atât am putut astă-seara, dar cred că se putea şi mai mult, însă consider rezultatul echitabil. De acum, ne concentrăm doar pe campionat".
Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, de Ajax Amsterdam, scor 2-1, într-o partidă din Grupa A a Ligii Europa în care bănăţenii au avut doi oameni eliminaţi, iar batavii au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Suarez. În celălalt joc al Grupei A, Dinamo Zagreb a trecut, în deplasare, de Anderlecht Bruxelles, scor 1-0, prin golul marcat de Slepicka. După disputarea a cinci etape, clasamentul grupei arată astfel: 1. Ajax 11p (calificată), 2. Anderlecht 8p, 3. Dinamo Zagreb 6p, 4. FC Timişoara 2p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut