Chestionar: Va reuşi Timişoara să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
12-03-2009, 06:33 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Martin Jol: "Am dominat meciul fără probleme şi ne-am atins scopul"

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Martin Jol, a declarat, miercuri, după jocul cu FC Timişoara, scor 2-1, că formaţia sa a meritat victoria şi cel mai mult contează că olandezii au reuşit să se califice în 16-imile Ligii Europa.

"Ne-am atins scopul şi exceptând primele minute ale meciului nu am făcut greşeli. După egalare, am dominat meciul fără probleme. Îmi pare rău de accidentarea lui Emanuelson, dar contează rezultatul final. Nu se poate spune că echipa românească e cea mai slabă din grupă, dar în această seară am câştigat noi şi respectăm România", a spus Jol.

Întrebat de ce nu l-a folosit şi pe românul George Ogăraru, Jol a răspuns sec: "Am venit aici să câştigăm, nu să ne jucăm. Dacă jucăm un amical altă dată cu FC Timişoara, atunci o să îl bag".

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, de Ajax Amsterdam, scor 2-1, într-o partidă din Grupa A a Ligii Europa în care bănăţenii au avut doi oameni eliminaţi, iar batavii au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Suarez.

În celălalt joc al Grupei A, Dinamo Zagreb a trecut, în deplasare, de Anderlecht Bruxelles, scor 1-0, prin golul marcat de Slepicka. După disputarea a cinci etape, clasamentul grupei arată astfel: 1. Ajax 11p (calificată), 2. Anderlecht 8p, 3. Dinamo Zagreb 6p, 4. FC Timişoara 2p.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:18 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara - Sebi Raducu - 12-03-2009 06:33 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut