Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
12-04-2009, 05:07 PM
Mesaj: #157
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Unirea, echipa perfectă ?

În meciul de vineri seară, antrenorii Ceahlăului se aşteaptă la probleme "de toate felurile", puse de adversarii din Urziceni. "Principalul" Mulţescu găseşte în formaţia campioană un adversar puternic, foarte bine pregătit în plan fizic şi disciplinat tactic. Veleităţile tehnice ale jucătorilor Unirii contribuie la plusul valoric în favoarea adversarei Ceahlăului.

În replică, ai noştri ştiu deja că nu trebuie să se lase impresionaţi de eticheta campionilor şi nici de rezultatele ialomiţenilor, înregistrate în UEFA Champions League. "Nu ne rămâne decât să încercăm să ne ridicăm în meci la nivelul lor cât mai mult timp şi să le punem probleme atunci când avem oportunitatea", completează Gigi Mulţescu. Drept model pentru elevii lui, tehnicianul Ceahlăului a vorbit de prestaţia reprizei secunde a meciului cu Vasluiul. Pentru pragmatismul dorit, pietrenii trebuie să evite greşelile de apărare şi să materializeze oportunităţile de gol. Pentru faza atacului, "principalul" nu vede minusuri.

"Sunt, totuşi, cinci goluri marcate în patru jocuri, ceea ce nu-i deloc rău. Dar suferim în apărarea imediată, problemă dovedită de joc, de ceea ce am pus în practică", consideră Multescu.

Probleme ce nu-i afectează pe campioni: Arbitrii străini şi lipsa "Bursucului" pe bancă
Şeful băncii tehnice a Ceahlăului laudă aducerea arbitrilor străini pentru meciul important de vineri seară, la Piatra Neamţ. Gigi Mulţescu susţine însă că şansele formaţiei sale de a câştiga partida cu Urziceniul nu sporesc nicicum. Fie şi în condiţiile în care oaspeţii nu-l vor avea pe antrenorul Dan Petrescu pe banca tehnică şi că o brigadă de arbitrii greci va oficia meciul.

"Unirea este o echipă ce joacă de aproape trei ani împreună, cu jucători ce-şi cunosc foarte bine partitura. Aşa că foarte puţin va mai conta pentru jucătorii adverşi, aceste aspecte".

Veli, la doar un pas de semnătură
În rezolvarea problemelor apărute la nivelul apărării formaţiei sale, Mulţescu aşteaptă înregimentarea imediată, cu actele în regulă, a stopperului Ersin Veli. "Suntem aproape de semnătură, dar mai exista nişte clauze, ceva mai speciale", susţine tehnicianul. Cel mai probabil, şefii Ceahlăului urmează să-i propună fundaşului Ersin Veli o înţelegere pentru ultimele două etape rămase de disputat în tur, cu Urziceniul şi la CFR Cluj. Funcţie de randamentul turcului în jocurile ultime din 2009, înţelegerea va fi prelungită şi pentru retur, ori va fi reziliată.

"Mie îmi place de ceea ce arată Veli. Mai mult de atât, el a venit la noi după ce apucase să semneze deja un contract cu o echipă, Kocaelispor, înţelegere care până la urmă nu s-a mai realizat, deşi el se pregătise cu ei. Contractul nu s-a mai înregistrat la federaţia turcă, aşa că l-am luat gratis. Este agresiv în sensul bun şi ştie foarte bine jocul de apărare, acolo unde noi suferim", a anunţat Gigi Mulţescu.

Vali Rotaru, preferatul antrenorului
Fără Ersin Veli pe post de stopper, celelalte soluţii pentru antrenorul Mulţescu ar fi rămas Ferariu ori Valentin Rotaru. Ultimul ar fi preferatul "principalului" de pe banca tehnică a pietrenilor, la capătul prestaţiilor arătate de cei doi fundaşi nemţeni în ultimele jocuri.

"Într-adevăr, mă consider mulţumit de ceea ce a arătat Rotaru, dar mai mult pe sistemul în care am jucat cu libero, în finalul meciului cu argeşenii. A arătat multă tenacitate, a făcut un marcaj exact, iar duelurile aeriene mi-a câştigat toate mingile". Gigi Mulţescu nu ştie, însă, căt de mult se poate descurca tânărul său elev, la o încărcătură a meciului precum este cel de vineri seară contra campioanei. "Fizic, el se prezintă bine. Am văzut un joc al lui, ca mijlocaş de acoperire şi s-a descurcat chiar bine-bine, cu Vasluiul. Şi ca stopper s-a ridicat la aşteptările mele, deşi se spune că are lipsă de experienţă", a completat antrenorul Ceahlăului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 12-04-2009 05:07 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut