Ştiri Unirea Urziceni
12-04-2009, 05:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Nu ne va fi uşor aici!"
Şi-a încheiat cariera la Ceahlăul, iar astăzi revine cu mare plăcere la Piatra Neamţ, în oraşul unde şi-a făcut mulţi prieteni. Narcis Răducan, directorul campioanei en-titre recunoaşte că acum se întoarce prima dată pe Borzoghean, după sezonul nefericit ce a culminat cu retrogradarea fostei sale echipe, Ceahlăul.
"N-am mai fost din vara lui 2008 la Piatra Neamţ. Dar acum vin cu plăcere. Îmi este dor să revăd stadionul şi să mă întâlnesc acolo cu toţi cei care mi-au devenit prieteni în perioada cât am activat la Ceahlăul". Confruntarea de pe teren cu echipa pietreană este caracterizată de maximă importanţă, în curtea campioanei. Directorul Răducan susţine că Unirii Urziceni nu-i va fi deloc uşor în faţa Ceahlăului, în cazul în care campionii nu vor trata adversarul cu maximă seriozitate. "Cei de la Piatra au dovedit în acest sezon că rămân periculoşi. Sunt jos în clasament, vor scăpa cu greu de retrogradare, dacă o vor face, dar au pus probleme multora din campionatul nostru", a adăugat Narcis Răducan. Pentru ialomiţeni, dificultatea meciului cu Ceahlăul înseamnă mai degrabă şi pregătirea mult mai importantei confruntări din Champions League, programată miercuri în Germania cu VfB Stuttgart. "Este greu să nu te gândeşti la meciul de la mijlocul săptămânii viitoare", mai spune oficialul Unirii. "Trebuie să învingem" Ultima dată, cei din Urziceni au remizat, 0-0, la Piatra Neamţ în urmă cu două sezoane. Acum însă, campionii ştiu că nu mai trebuie să rateze şansa de a acumula puncte importante pentru clasament. Pe 6 în Liga 1, Unirea este ultima în grupul celor patru formaţii ce acumulează 25 de puncte la capătul a 14 etape jucate. "Orice pas greşit, te poate arunca pe şapte în clasament, dacă nu chiar mai jos. De aceea, sperăm şi trebuie să învingem la Piatra Neamţ", anunţă obiectivul clar al campioanei, directorul sportiv, Narcis Răducan. Totodată, acesta găseşte o presiune mai mare cu fiecare etapă trecută spre finalul turului, pentru oamenii lui. "E greu de câştigat teren", a completat Narcis Răducan. Cu întreg lotul valid, ialomiţenii nu şi-ar considera accidentările drept un handicap nici dacă ar fi avut de suferit de pe urma acestui aspect. La Unirea există un sistem de rotaţie al jucătorilor foarte bine pus la punct de antrenorul Dan Petrescu, absent astăzi de pe banca tehnică datorită eliminării sale din meciul cu Bistriţa. "Chiar dacă se mai schimbă echipa, pe teren şi în rezultate asta nu prea s-a cunoscut întrucât am avut rezultate pozitive. Avem un lot cu valori apropiate, aşa că pentru cei care ar lipsi accidentaţi sau suspendaţi, are cine să-i înlocuiască", mai spune Narcis Răducan. Le convin arbitrii străini Desemnarea unei brigăzi de arbitrii străine la meciul de astăzi între Ceahlăul şi Unirea Urziceni convine de minune ambelor tabere. Ai noştri au primit OK-ul în demersul lor, ajungând în premieră să fie arbitraţi de oficialii străini într-un joc oficial de "acasă", în campionat. Nu o dată reprezentanţii Ceahlăului s-au plâns de erorile arbitrilor români, în etapele disputate până acum. "Dacă am ajuns în postura de a solicita arbitrii din străinătate, înseamnă că avem destule motive să ne declarăm nemulţumiţi de prestaţiile reprezentanţilor din ţara noastră", a anunţat "principalul" Gigi Mulţescu. Şi în tabăra adversă, delegarea unei brigăzi de arbitrii din Grecia, la meciul contra Ceahlăului, este considerată binevenită. Prin vocea directorului sportiv, ialomiţenii spun că n-ar fi acceptat ideea arbitrajului de "afară" la Piatra Neamţ, dacă nu le-ar fi convenit şi lor. "Dacă era să fi fost o problemă să fim arbitraţi de străini, până la urmă nu acceptam. Însă acum, situaţia este cu atât mai convenabilă şi nouă. Chiar este mai bine. Dar în retur, situaţia va fi aceeaşi, în sensul că vom cere şi noi arbitrii străini", declară Narcis Răducan. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut