Chestionar: Va reuşi CFR Cluj să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
12-04-2009, 06:38 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Gronkjaer: "Am fost echipa mai bună în acest mec"

Mijlocaşul Jesper Gronkjaer a declarat că FC Copenhaga s-a impus datorită spaţiilor lăsate în apărare de CFR Cluj: "Am fost echipa mai bună în acest meci. Am început bine, ne-am creat ocazii, iar ei au lăsat suficiente spaţii pentru acţiunile noastre. Jucăm finala grupei la Praga, ne este suficientă şi o remiză, dar mergem acolo să câştigăm, pentru că atunci când vrei puţin, nu obţii nimic".

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0, în Grupa K a Ligii Europa, şi fosta campioană a României a ratat orice şansă de a se mai califica în primăvara europeană a competiţiei.

În ultima etapă, FC Copenhaga va juca în deplasare, cu Sparta Praga, în timp ce formaţia CFR Cluj va întâlni acasă, pe PSV Eindhoven.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:19 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj - Sebi Raducu - 12-04-2009 06:38 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut