Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
12-04-2009, 06:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Vingaard: "Suntem foarte bucuroşi, pentru că am obţinut o victorie frumoasă şi foarte importantă"
Autorul primului gol, atacantul Martin Vingaard, a completat: "Suntem foarte bucuroşi, pentru că am obţinut o victorie frumoasă şi foarte importantă. Ne-a ajutat şi rezultatul de la Eindhoven, suntem în cărţi pentru calificare. Am obţinut trei puncte preţioase, iar acum putem merge la Praga să ne jucăm calificarea".
CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0, în Grupa K a Ligii Europa, şi fosta campioană a României a ratat orice şansă de a se mai califica în primăvara europeană a competiţiei. În ultima etapă, FC Copenhaga va juca în deplasare, cu Sparta Praga, în timp ce formaţia CFR Cluj va întâlni acasă, pe PSV Eindhoven. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut