Ştiri Dinamo Bucureşti
12-04-2009, 10:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Andrei Mărgăritescu a efectuat primul antrenament sub comanda lui Cornel Ţălnar
Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a efectuat, vineri, primul antrenament alături de restul lotului dinamovist, după ce în urmă cu două zile a semnat un contract valabil până în 2012 cu formaţia din Ştefan cel Mare.
"Încă îmi fac curaj să intru în vestiar, nu am mai fost de când m-am transferat la Terek. Aş fi vrut să mai trec în toată această perioadă, dar am tot evitat, era cine era la echipă. Acum, sunt bucuros că m-am întors. Sper să găsesc şi eu un scaun liber, să nu dau pe cineva la o parte", a spus Mărgăritescu pentru Realitatea TV. Fotbalistul s-a pregătit alături de restul elevilor lui Ţălnar, care au efectuat un antrenament de recuperare după jocul cu Sturm Graz. Acesta a fost aşteptat la vestiar de Cosmin Moţi şi de directorul sportiv Ionel Ganea. Mărgăritescu a semnat, miercuri, un contract valabil până la finalul sezonului 2011-2012 cu Dinamo, formaţie la care revine după un an şi jumătate, timp în care a evoluat pentru Terek Groznîi. Contractul va deveni valabil începând cu 1 ianuarie 2010, urmând ca mijlocaşul să devină apt de joc din retur. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
43 Musafir(i)
43 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut