Noutăţi Cupa Mondială...
12-06-2009, 09:25 AM
|
|||
|
|||
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Capello spune că Anglia trebuie să îşi respecte toate adversarele din faza grupelor
Selecţionerul naţionalei Angliei, Fabio Capello, este de părere că echipa sa va trebui să trateze foarte atent toate cele trei meciuri din Grupa C a Cupei Mondiale din Africa de Sud şi îşi doreşte o victorie în meciul de debut contra reprezentativei Statelor Unite, informează, sâmbătă, Sky Sports.
"Cunosc foarte bine echipa Statelor Unite şi pe cea a Sloveniei, întrucât am disputat două amicale împotriva lor. Lumea crede că vom avea o misiune uşoară, însă eu cred că va trebui să abordăm cu maximă atenţie toate jocurile. Din experienţa mea ca jucător, ambiţia fiecărui adversar este foarte mare la un astfel de turneu. Aşa că, repet, trebuie să tratăm cu respect toate echipele din grupă", a opinat tehnicianul italian al naţionalei britanice. Anglia, care are în palmares un singur trofeu la un turneu final, cel din 1966, face parte din Grupa C a CM 2010, alături de Statele Unite, Slovenia şi Algeria. Reprezentativa Albionului va debuta la mondialul din Africa de Sud împotriva echipei similare a Statelor Unite, partidă pe care selecţionerul Fabio Capello o consideră una extrem de importantă în perspectiva calificării în optimile competiţiei. "Primul meci este întotdeauna cel mai dificil şi, dacă îl câştigăm, vom putea aborda mult mai relaxaţi următoarele două confruntări. Sper ca jucătorii mei să fie foarte bine pregătiţi mental pentru acest turneu, de la care fanii noştri au aşteptări imense. De acum înainte, voi începe deja să pregătesc strategia pentru cele trei partide din grupe", a spus fostul antrenor al lui AC Milan, Juventus şi Real Madrid. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut