Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dacia Mioveni
12-06-2009, 04:55 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Razvan Tunaru: "Daca nu vom mai pierde puncte acasa, Dacia Mioveni va fi una dintre promovate"

Presedintele clubului Dacia Mioveni, Razvan Tunaru, cel care s-a ocupat si de pregatirea echipei pentru aceasta etapa se arata increzator in sansele formatiei pe care o conduce de a promova in primul esalon fotbalistic al tarii, in cazul in care nu se vor mai pierde puncte pe teren propriu, cu echipe mai slab cotate.

"Ne pare rau ca am pierdut multe puncte acasa, dar asta este fotbalul. Nu sunt antrenorul acestei echipe pentru ca nu am cum si nu m-am ocupat decat de aceasta etapa. Noi vom avea o sedinta si vom lua o decizie privind viitorul tehnician. Nemultumirile domnului primar au fost legate de jocul de acasa, in special cu echipele nou-promovate, noi nereusind sa castigam cu niciuna dintre ele. Acum domnul primar nu mai este suparat pentru aceste lucruri, dupa ultimele doua partide, iar jucatorii tocmai si-au primit ultima rata salariala, urmeaza sa-si primeasca si restul de bani. Daca nu vom mai pierde puncte acasa, cu siguranta Dacia Mioveni va fi una dintre promovate", a declarat Razvan Tunaru pentru Sport Total FM.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009, 10:28 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009, 10:30 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 12-06-2009 04:55 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-03-2010, 04:06 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:18 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:22 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:23 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 07:29 PM