Ştiri Unirea Urziceni
12-06-2009, 05:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Victor Becali: "Dan Petrescu va ajunge un mare antrenor"
Agentul FIFA Victor Becali are mare incredere in tehnicianul Dan Petrescu, pe care il cunoaste inca de pe cand era "secundul" lui Walter Zenga la FC National.
Impresarul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca "Bursucul" va ajunge un mare antrenor, in ciuda lucrurilor rautacioase care se spun despre el. Becali considera ca Dan Petrescu ar avea o alta atitudine fata de arbitraj, daca ar pregati o alta echipa, dintr-o alta tara. "Eu l-am adus pe Dan Petrescu la Unirea Urziceni. Cand a venit la FC National, cand era jucator si antrenor secund, pe vremea lui Zenga, fiind foarte aproape de oamenii de acolo, am putut sa stau aproape de el. Cand il vedeam cum vorbeste despre fotbal, de parca era antrenor principal, cum se documenteaza, mi-a placut. Cunosc foarte bine activitatea lui si de asta am crezut si cred in el. Va ajunge un mare antrenor, chiar daca aud comentarii rautacioase. Sunt sigur ca el va avea o alta atitudine fata de arbitraj, daca va fi al alta echipa, in alta tara", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Pentru Unirea si Petrescu m-as bucura sa ramana Varga si Balan, pentru ca eu cred ca poate lua din nou campionatul. Ei au, insa, o varsta la care nu ii mai poti tine daca sunt oferte bune, pentru ca nu mai sunt la 20 - 21 - 22 de ani. Balan face si el 29 de ani, nu il mai poti tine tot din imprumut in imprumut. Vom incerca sa ajungem la un numitor comun", a mai spus impresarul. "In antrenorat nu e ca la presedintie sau ca la deputat si senator, sa depui candidatura. Poate ca scotienii or fi interesati de Dan Petrescu, dar sa isi depuna el CV-ul, nu cred. El e un antrenor interesant pentru multe echipe, pentru ca vad ce a facut el la Unirea Urziceni. E exclus sa se duca el sa isi depuna CV-urile", a incheiat Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
75 Musafir(i)
75 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut