Noutăţi Cupa Mondială...
12-06-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Ronaldo spune că Portugalia trebuie să facă trei meciuri mari pentru a ieşi din Grupa G
Căpitanul reprezentativei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a declarat că echipa sa are o grupă dificilă la Campionatul Mondial din Africa de Sud, dar a precizat că este bucuros că va juca împotriva mai multor coechipieri de la Real Madrid, informează, sâmbătă, contidianul spaniol Marca.
Finalista de la EURO 2004 face parte din Grupa G a turneului final de anul viitor, alături de cvintupla campioana mondială, Brazilia, Coasta de Fildeş şi Coreea de Nord. Echipa Portugaliei va debuta la CM 2010 împotriva Coastei de Fildeş, meci care în opinia lui Ronaldo este unul crucial. "O victorie în jocul de deschidere va fi extrem de importantă. Am fost repartizaţi într-o grupă foarte dificilă, dar, în acelaşi timp, interesantă, din mai multe puncte de vedere. Personal, sunt fericit că mă voi întâlni acolo cu unii dintre colegii şi prietenii mei", a spus fostul jucător al lui Manchester Unied. Cel mai scump transfer al tuturor timpurilor consideră că Brazilia este principala favorită din Grupa G la calificarea în optimi: "Nu am niciun regret că am nimerit în cea mai dificilă grupă. Brazilia este cea mai puternică echipă, dar şi Coasta de Fildeş este un adversar de temut. Pentru a merge mai departe, trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi. Acesta este fotbalul şi pentru a câştiga trofee trebuie să joci bine". De cealaltă parte, selecţionerul naţionalei Braziliei, Carlos Dunga, este de părere că echipa sa a nimerit la tragerea la sorţi "într-o grupă rezonabilă": "De fiecare dată când Brazilia joacă la un mondial, oamenii cred că este obligată să îl şi câştige. Aşa că, avem obligaţia să muncim şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a nu-i dezamăgi pe fanii noştri din întreaga lume. Referitor la viitoarele noastre adversare, cred că am căzut într-o grupă rezonabilă. Vom întâlni numai echipe de valoare, iar elevii mei vor avea un motiv în plus să îşi demonstreze clasa. Cel mai important meci va fi cel cu Portugalia, cunoscută fiind rivalitatea dintre noi şi ei". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut